Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Klubitreffeillä LC Helsinki/Metsälän kokouksessa 19.2.

   Meidän vuoromme oli käydä haistelemassa klubi-

ilmastoa ravintola Nyyrikissä, jossa LC Helsinki/Metsälä pitää kokouksiaan. ”Seitsemän veljen” voimin olimme hyvissä ajoin paikalla.

   Isäntäklubi hoiti ”viralliset” kokousasiat nopeasti. Klubikokoukseen tuotiin päätettäväksi vain muutama asia, muutoin eri toimikunnat antoivat vain lyhyen raportin.

   Piirikuvernööriä voimme onnitella hyvästä ideasta ja toisaalta aktiivisuudesta blogin kirjoittamisessa. Joillakin taitaa olla vuorokaudessa yli 24 tuntia! Lainaan PK:n blogista tähän muutaman kappaleen.

 

   ”Treffiklubin presidentti Kari Melleri esitteli pähkinänkuoressa klubiansa, sen historiaa ja nykypäivää. Mukavaa oli kuulla, että jokin vuosi sitten tapahtuneesta klubin jakaantumisesta on noustu uuteen kukoistukseen ja hän totesikin, että klubejamme yhdistää jäsenmäärä, molemmissa 23.

   Klubitreffeissä he olivatkin jo konkareita, sillä LC Vantaa/Komeettojen upea naisporukka oli jo käynyt heitä tapaamassa. Siitä tapaamisesta on hieno kuvaus LC Sipoo/ Pornaisten kotisivuilla.

   Ruokailun jälkeen keskeytin melkoisiin desibeleihin yltäneen puheensorinan jakaakseni laatimani klubivisan kysymykset kaikille, myös ladyillemme, jotka olivat liittyneet seuraamme. Tällä kertaa olimme hieman tylyjä isäntiä, visan voiton nappasi klubimme Pekka Soininen.

Olen saanut usealta taholta paljon kiittävää palautetta tällä kaudella toteutetuista klubitreffeistä. Samaa voin sanoa tämän päivän tapaamisestakin. Hyvä mieli jäi ainakin itselleni ja arvaan hieman muidenkin.

   Suuri kiitos Sipoon miehille vierailusta.”

 

   Pöytästandaarien vaihdossa totesin molemmilla klubeilla olevan tyylikkään pelkistetyt sini-valkoiset liput, jotka nyt ovat nähtävissä molemmissa klubeissa.

 

Kari Melleri teksti, Matti J. Koski kuvat

 

 

pk:n blogin osoite:



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin