Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Lokakuun kokouksessa saimme uuden jäsenen

Lion Pertti Kilpinen antamassa jäsenlupaustaan ZC Harry Wahlströmille

   Lokakuun kuukausi- ja vuosikokous aloitettiin erittäin iloisella tapahtumalla, sillä lion Pertti Kilpinen on uusi jäsenemme ja meitä on nyt 23. Jäsenlupauksen otti vastaan perustajajäsenemme, ZC Harry Wahlström. Myös kummi lion Pauli Hakkari antoi nyt ensi kertaa ”kummin lupauksen”. Iloitsimme samalla myös siitä, että hän pystyi osallistumaan kokoukseen.

 
   Ruokailun jälkeen jatkoimme kokousta, jossa asiat käytiin rivakasti läpi. Laitettiin Suomi-näkyviin arvat myyntiin, tehtiin joulukorttitilaukset, todettiin Nenäpäivä-keräyksen oleva 9.11. ja Antti Kaleva-konsertin 25.11. Topelius-salissa. Klubitreffien osalta tiedetään, että LC Vantaa/Komeetat tulevat tammikuun kokoukseemme ja me menemme LC Helsinki/Metsälän tilaisuuteen myös kevätkaudella.

 

   Sipoolaiset lionsklubit pitivät yhteiskokouksen 17.10. Sipoon kellarissa. Siellä LC Sibbo-Sipoo ehdotti ”Talviriehan” järjestämistä palveluaktiviteettina. Tämä sai klubimme kannatuksen. Klubin puolesta ”johtoryhmään” valittiin pres. Kari ja varapres. Ari. Toisena ehdotuksena oli tutkia mahdollisuuksia kaksikielisen, kaikkien klubien yhteisen Leo-klubin perustamisesta Sipooseen. Alkuvaiheessa meidän edustajamme tässä on lion Tapani.

 

   Esitelmä aurinkoenergiasta

   Illan tietopuolisesta osuudesta vastasi Mika Sappinen, Fortumilta. Hän kertoi mielenkiintoisesti ja selkeästi aurinkoenergiasta tulevaisuuden ratkaisuna. Onhan sitä lähes rajattomasti saatavilla, kunhan vain laitteet ja niiden hinta saadaan kilpailukykyisiksi. Esityksen pohjalta heräsi myös useita kysymyksiä, joista ainakin yhteen Mika lupasi etsiä vastauksen, jonka meille välittää lion Tapani. Tämä esitteli Mikan ennen esitystä jotenkin tähän tyyliin: ”Mikan kaksi poikaa ovat hänen lapsenlapsiaan, mutta Mika ei ole hänen poikansa. Mikä hän siis on?”

 

   Vuosikokous

   Vuosikokous vietiin läpi rutiinilla. Toimintakertomus 2011–12 sai kaikkien kehut ja näin hyväksyttiin 12-sivuinen, monivärinen ja yksityiskohtainen kertomus yksimielisesti. Se on jatkossa luettavissa klubin nettisivuilta. Tilikertomuksen samalta ajalta esitti varapres. Ari. Todettakoon, että viime kaudella jaettiin muutamalta aiemmalta kaudelta kertyneet varat, joten talousarvio ylitettiin siltä osin reilusti. Toiminnantarkastajien lausunnon lukemisen jälkeen hyväksyttiin tilikertomus ja päätettiin hallituksen vastuuvapaudesta. Alkaneen kauden talousarvion esitti varapres. Ari. Hallintotilin osalta se on hyvin yksityiskohtainen ja tarkka, sitä vastoin aktiviteettien osalta se on suuntaa-antava. Jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 70 euroa, joka kerätään vielä syyskaudella.

Teksti ja kuva Kari Melleri ja kuvat Matti J. Koski 


Lion Pertti Kilpinen, ZC Harry Wahlström ja pres. Kari Melleri
Lion Pertti Kilpinen, ZC Harry Wahlström ja pres...
Uuden lionin kummi, Pauli Hakkari, kiinnittämässä Lions -merkkiä
Uuden lionin kummi, Pauli Hakkari, kiinnittämässä...
Lion Pauli Hakkari antamassa kummin lupauksen.
Lion Pauli Hakkari antamassa kummin lupauksen.

Vastaanotto tapahtuman seuraajat
Vastaanotto tapahtuman seuraajat
Vastaanotto tapahtuman seuraajat
Vastaanotto tapahtuman seuraajat
Vastaanotto tapahtuman seuraajat
Vastaanotto tapahtuman seuraajat

Vastaanotto tapahtuman seuraajat
Vastaanotto tapahtuman seuraajat
Tervetuloa!
Tervetuloa!
Lion Pauli on "värvännyt" klubiin viisi uutta jäsentä parin vuoden aikana
Lion Pauli on "värvännyt" klubiin viisi uutta jäse...


Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin