Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Klubivierailu Vantaan Simonkylään 22.3.2014

   Viiden veljen voimin pres. Arin johdolla vierailimme LC Vantaa/Simonkylän aktiviteetissa Simonkylän koululla. Heillä oli linnunpönttöjen valmistus meneillään ja koulun veistosali oli muutettu kokoonpanotilaksi, jossa parin veljen aiemmin valmistamat valmiit puuosat ruuvattiin ja naulattiin yhteen. Veimme heille malliksi yhden oman linnunpönttömme ja saimme heiltä vastaavasti kaksi! He varustivat jokaisen pöntön ”vanhentuneella” leijonamerkillä, joita he olivat saaneet liitosta korvauksetta.

   Simonkylän presidentti Paavo Häkkinen kertoi meille aluksi klubinsa aktiviteeteista ja muusta toiminnasta. Pönttöjä he ovat ruvenneet myymään vasta tällä kaudella. Lohkon klubit järjestävät yhdessä Jokileijonat -kävelyn, jossa he hoitavat luontopolun ja syksyllä Vantaan maalaismarkkinoiden arpajaiset. Marraskuun lopulla pidetään konsertti Pyhän Laurin kirkossa. Teatterimatka lähiseudulle tai Vironmatka kuuluvat usein ohjelmistoon. Keskustelussa kävi myös ilmi, että klubimme ovat muutoinkin aika samanlaisia. Heidän klubinsa on kaksi vuotta nuorempi, perustajajäseniä on vielä mukana 2-3, keski-ikä lähenee 65 vuotta ja jäsenmäärä nyt 26.

   Lohkon pj oli tuonut heille ajatuksen kahden vuoden hallitusvastuusta kerralla, jonka jälkeen olisi taas kaksi vuotta ”vapaata”! Kannattaisi harkita varmaan meilläkin.

   Nautimme ladyjen valmistamat kahvit maittavine tarjoiluineen ja poistuimme sitten häiritsemästä asennustöitä. Mielenkiintoinen parituntinen jätti kaikille hyvän mielen ja muutama uusi asia jäi varmaan muhimaan kummankin klubin presidentin mieleen!

 

Kari Melleri teksti ja kuvat   





Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin