Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Lokakuun kuukausikokous: uusi jäsen klubiin ja vuosikokous

Uusi lion Markku Rintala vastaanottaa Lions-merkin kummiltaan, Pertti Kilpiseltä.

   Saimme jälleen aloittaa kokouksen iloisissa merkeissä, sillä otimme vastaa uuden jäsenen lionslupauksen Rintalalta ja kumminlupauksen Pertti Kilpiseltä. Tervetuloa joukkoomme !

Jäsenmäärämme on nyt 25, joista toimivia 20. Klubin on kunnioitettava 68,1 vuotta!

Kummin lupausSyksyn mittaan lionit Komi (80) ja Kari Melleri (70) olivat täyttäneet pyöreitä vuosia ja muisti heitä muistolahjalla.

Ruokailun jälkeen pidettiin vuosikokous, jossa päätettiin syyskauden jäsenmaksuksi 70 ja kevätkaudelle 40 euroa. Hyväksyttiin tilit ja toimintakertomus, joka on luettavissa kotisivullamme.

 

Presidentti Ari Juva toivottamassa uuden lionin tervetulleeksi, samalla  luovuttaen mm. jäsentodistuksen   Klubikokouksessa käytiin sekä menneitä että tulevia aktiviteetteja. Sipoolaisklubit osallistuvat  Auta Lasta-Auta Perhettä-keräykseen 30.11. ja 9.3.2014 Lumiriehaan Söderkullan kartanolla. Nenäpäivä-keräykseen osallistuu lisäksemme LC Sibbo-Sipoo. Nämä klubit osallistuvat on meidän-projektiin (VOM) jakamalla kaikille 3-luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen oikeasta netin käytöstä.

 

   Keskustelimme jäsenasioista Timon alustuksen pohjalta. Perustettu jäsenkehitystiimi jatkaa aiheen kehittelyä. Lisäksi pyydettiin, että jokainen miettisi 2-3 nimeä jäsenehdokkaiksi, jotka voitaisiin kutsua yhteiseen tiedotustilaisuuteen.

 

   Viime kaudella hyvän suosion saavuttaneita klubitreffejä jatketaan. Meidän vierailukohteemme on LC Vantaa/Simonkylä ja meille tulee LC Helsinki/Käpylä.

Uusin jäsenemme Tom oli jo ehtinyt osallistua Lions liiton ja Rotareiden yhteisiin suunnistuksiin Alastarolla (hopeaa!) ja ehdotti, että järjestäisi vastaavat kisat. Esitys sai laajan kannatuksen.

Arvonnoissa onni suosi rohkeaa ja lion Juha kevensi kotiinlähtöä ”savolaisten” kustannuksella!

 

Teksti tiedotusihteeri Kari ja kuvat sihteeri Matti J. 



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin