Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Joulukuun klubikokous, Joulujuhla

Presidentti Timo Loman ja lionit Raimo Komi ja Eero SiiraOli siellä muutama tonttukin!Past pres. Ari JUva ja Tail Twister Tom Sundbäck (selin)

Presidenttipari oli ovella vastaanottamassa juhlavieraat, jotka saivat samassa yhteydessä lämpimän glögimukin höysteineen.   Pöytiin siirtymisen jälkeen presidentti toivotti läsnäolijat tervetulleiksi, jonka jälkeen kutsui luokseen lion-veljet Raimo Komi ja Eero Siira ja luovutti heille CC Tuomo Holopaisen viirit, jotka oli jättänyt marraskuun klubikokouksessa jaetavaksi. Tuomo oli klubin sihteerinä silloin kun Raimo oli presidenttinä ja Eero rahastonhoitajana. Tämän jälkeen sihteeri toi "rahurin" terveisinä tiedon klubin rahavaroista. Ja tässä nämä viralliset asiat olivatkin.

 

Cafe Control toimitti ja kattoi klubimestarin ja muutaman muun  avustuksella perinteisen joulupöydän, joka osoittautui varsin maukkaaksi.

 

Ruokailun jälkeen lion-veli Kari piti jouluaiheisen tietokilpailu. Kysymyksiä oli 9. Parhaaseen pistemäärään, viiteen, pääsivät Wahlströmit. Muiden oikeat vastaukset keikkuivat yhden- kolmen pisteen seutuvilla. Yhden pisteen saaneet joutuivat karsimaan siitä kuka pääsee seuraavassa kokouksessa esittämään muille visaisia kysymyksiä. Karsinnan voitti lion-veli Ari.

 

Tällä kertaa lion-veli Tapani oli varannut meille dioilla höystetyn mielenkiintoisen kertomuksen Jouluvaellukselta, joka alkoi Raja-Joosepista ja eteni mm. Muorravaarakan, Pirunportin ja Lankojärven kautta Kiilopäälle. Vaellus tapahtui jouluna klubin perustamisvuonna (1969).

 

Epäilen, että seuraavana esiintynyt Joulupukki, oli lion-veli Tarmo koska häntä ei näkynyt pöydässä silloin kun pukki oli paikalla. Oli miten oli, lahjat tuli jaettua. Kutsussa oli mainittu: "Tuo Joulu tullessa - tonttulakki päässä ja T-kirjaimella alkava lahja plakkarissa."

 

Tail Twister Tom piti ansiokkaan markkinointipuheen ja valjasti vielä lady Svean myyntitykiksi. Tuossa tuokiossa 100 arpaa olikin myyty, ja voittaja palkittua.

 

Tarkkuusheitto oli viimeinen varsinainen ohjelmanumero. Lähimmäksi pääsi eurolla ja kakkoseksi kahdella kympillä. Voittaja oli selkeästi parempi kuin muut, ainakin 2 mm. Onnittelut lion-veli Arille, illan kaksoisvoittajalle. Kyllä, voitti sen tötsän lattialta ja aikaisemmin illalla vuoron järjestää seuraavan tietokilpailun. 

 

Matti J. Koski teksti ja Kari Melleri kuvat



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin