Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Klubin supertorstai 16.4.2015 

1. varapres. Pertti, sihteeri Matti ja lady RitvaLC Vantaa/Rajakylän presidentti Reijo Henriksson luovutti standardin.

Vuosikokous, kuukausikokous, klubivierailu ja esitelmä olivat ohjelmassa, kun klubin jäsenet ja ladyt kokoontuivat Elsieen.

 

Vuosikokous vietiin sujuvasti läpi ”ehdollepanotoimikunnan” esitysten mukaisesti. Ensi kauden presidenttimme on lion Pertti Kilpinen. Muut hallituksen jäsenet ja toimikuntien kokoonpanot tulevat pian nettisivullemme. Hyväksyimme myös seikkaperäisen toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä hallinnolle että aktiviteeteille.

 

Kuukausikokousta johti 1.varapresidentti Pertti Kilpinen, kun presidenttimme Timo Loman joutui sairaana jäämään kotiin. Hyväksyimme avustukset Iris-keskuksen viriketilalle, koulujen stipendeihin ja Sipoon Hukille. Päätimme myydä linnunpönttöjä Söderkullan K-kaupalla 24.4. ja  osallistua kunnan kevätsiivoustalkoisiin sekä Nikkilässä 5.5. että Söderkullassa 6.5. Silmälasikeräys pannaan toimeen syksyllä.

Vaikka presidenttimme Timo Loman oli potilaana kotona, luovutettiin klubin lahjana hänelle 70-vutispäivän kunniaksi kehystetty valokuva, jonka otti vastaan lady Ritva.

 

Rastitreffeille oli tullut kaksi edustajaa LC Vantaa/Rajakylästä, lion Kari Salo ja presidentti Reijo Henriksson, joka myös kertoi oman klubinsa toiminnasta. Klubit ovat samankokoisia ja toimintakin on samankaltaista. Lopuksi he luovuttivat meille muistoksi vierailusta klubinsa pöytästandaarin ja saivat meidän klubimme viime kauden toimintakertomuksen.

 

Klubiesitelmän teema oli ”Pääsiäinen Berliinissä”. LC Pornaisen järjestämälle matkalle osallistui myös klubimme edustajia. Lion Ari Juva kertoi matkasta mielenkiintoisesti ryydittäen esitystä lukuisilla valokuvilla. Kiinnostavia nähtävyyksiä katsoessa tuli etsimättä mieleen. ”Olisi ihan itekin pitänyt olla mukana”!

 

Tail Twisterin järjestämissä arpajaisissa onni suosi sekä rohkeita että onnekkaita ympäri Sipoota ja osa meni Vantaan Rajakylään saakka.

 

Kari Melleri teksti ja kuvat



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin