Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Lion/Rotary SM-suunnistus 4.10.2014

   Jo vuosi sitten päätimme, että järjestämme otsikon mukaisen kilpailun. Tätä varten nimettiin ”toimikunta” lion Kari kilpailunjohtajana ja TaSu-ratamestarina, lion Tom ratamestarina ja lion Matti J. valvojana ja tulospalvelun hoitajana. Matkan varrella huomasimme, että osanottomäärä voi jäädä aika vähäiseksi, joten lisäsimme valikoimaa tarkkuus- ja kuntosuunnistuksella. Näin pääsimme lähes 80 osanottajaan! Webmasterimme Matti J avasi kisasivut ja jäimme odottelemaan ilmoittautumisia.

   Kisapäivän aamuna laitoimme opasteet tien varteen ja ladyt avasivat kahvion jo 9.30. Piiraskartanon munkit ja lihapiirakat muodostivat ison kahvinkeittimemme (noin 160 kuppia!) ohella tarjoilun rungon. Ensimmäiset kilpailijat lähtivät matkaan klo 11 ja klo 13 kaikki olivat jo maalissa.

   Tarkkuussuunnistajat pääsivät matkaan klo 12. Sitä ennen heillä oli mahdollisuus tutustua lajiin kolmen mallirastin ja aikarastiaseman avulla. TaSu-kisassa käytimme Internetin välityksellä erittäin hyvää ruotsalaista tulospalveluohjelmaa. Kolme kilpailijaa sai täydet pisteet ja heistä oli aikarastilla nopein Antti Rusanen. Lions-kisassa kärjessä olivat Kyllikki Anttila LC Jalasjärvi/Liisat ja Pauli Anttila LC Espoo/Keskus ennen LC Keravan Kari Huttusta. Rotarien voiton vei Ari Eklund, Porin Rotaryklubi

   Tulokset ovat klubin sivulla ja karttoja voi katsella täältä:

   Yhteensä 13 veljeä ja 5 ladya osallistui järjestelyihin, joista saimme pelkästään positiivista palautetta.

   Teksti ja kuvat Kari Melleri




Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin