Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Huhtikuun kuukausikokous ja vaalikokous 21.4.16

   Toinen sääntöjemme ”pakollisista” kokouksista eli huhtikuun vaalikokous pidettiin siis 21.4.16 jälleen kokoontumispaikaksemme valitussa Kolifej:ssa. Siirrymme 1.7. alkaen presidentti Juha Uljaksen ”hallintokaudelle” ja häntä seuraavat presidenttiputkessa 1. varapres. Tom Sundbäck ja 2. varapres. Ari Juva (toistamiseen!). Hallituksen kokoonpanossa näkyy muutoinkin nykypäivän trendinä se, että lion hoitaa esim. sihteerin tai rahastonhoitajan tehtävää useamman kauden peräkkäin.

   Haasteita riittää mainituille virkailijoille yllin kyllin. Vain päätapahtumat mainiten Juha Uljaksen kautta sävyttää Punainen Sulka-aktiviteetti, joka on jo hyvässä vauhdissa ja Lionsien 100-vuotisjuhlat 7.6.2017. Tom Sundbäckin kaudelle sattuu Suomen 100-vuotisjuhlat 6.12.2017 ja Ari Juva johtaa klubimme 50-vuotisjuhlat 2019 keväällä. Tällä perusteella voimme väittää, että Lions toiminta on pelkkää juhlaa! On se myös arkista aherrusta erilaisten varainhankintaan liittyvien aktiviteettien parissa.

 

   Varsinaista klubikokousta hallitsi ajallisesti keskustelu klubimme nimenmuutoksesta. Olemme jo päättäneet pudottaa nimestä pois Pornaisen, jossa on ollut jo tovin oma klubi, mutta mitä sitten tilalle. Nimi vaihtuu klubissamme poikkeuksellisesti jo toisen kerran. Nimiehdotuksia oli tullut edelliseen määräaikaan mennessä jo aika runsaasti, mutta osa ehdotuksista ei täyttänyt järjestömme asettamia ehtoja. Asiassa päätettiin ottaa aikalisä. Asia palautettiin hallituksen uuteen valmisteluun ja näin seuraavalle toimintakaudelle, jotta voimme kaikessa rauhassa etsiä kaikkia tyydyttävän ja hyvän ratkaisun.

 

Kari Melleri teksti ja kuvat

Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin