Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja seppeltenlasku 6.12.2015

Seurakuntien ehdotuksesta päivän ohjelma oli muutettu siten, että kokoonnuimme seurakuntatalon parkkipaikalle ja menimme sieltä bussilla uudelle kirkolle. Lippukulkue tuli keskikäytävää pitkin kirkkoon ja liput asetettiin telineisiin kuoressa.

Kaksikielisen jumalanpalveluksen toimittivat seurakuntapastori Tanja Louhivuori ja kirkkoherra Helene Liljeström kanttorien Tiina Paloniemi ja Mauriz Brunell avustamina.

Jumalanpalveluksen jälkeen lähti lippukulkue marssien Vanhalle kirkolle, jonne linja-auto toi myös muun väen. Sipoon kunnan, seurakuntien, karjalaisten, LC Sipoo/Pornaisen ja Sibbo Krigsveteraanien seppeleet laskettiin aiempaa tapaa noudattaen eri muistomerkeille.

Katso; 

 

Iso joukko kokoontui vielä seppeleenlaskun jälkeen seurakuntatalolle glögille ja pipareille.

Tämä järjestely tuntui erittäin toimivalta ja tulee ilmeisesti jatkumaan.

 

Sipoon kunnan järjestämässä itsenäisyyspäivän konsertissa kuulimme erittäin taidokasta Bernadett Bogányin huilunsoittoa säestäjänään Satu Elijärvi, jonka soolonumero oli suorastaan virtuoosimainen.

Tervehdyspuheessaan kunnanjohtaja Mikael Grannas tuomitsi selväsanaisesti ”Itäsalmen laillistetun ryöstön” ja epäili palveluiden Sipoossa huononevan, kun Sote-uudistus tasapäistää tarjonnan. Grannaksen puhe kokonaan tässä: 

 

Sipoon kunnan kulttuuripalkinnon sai tänä vuonna Risto Vuorimies.

 

Kari Melleri teksti ja Matti J. Koski kuvat ja video




Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin