Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Joulukuun klubikokous pikkujouluna Kolifej:ssa 18.12.2015

   Presidentti Pertti toivotti lionit ja ladyt tervetulleiksi kohottamalla samalla glögimukin. Harvoista virallisista asioista laitan tähän vain sen iloisimman; tammikuun kokouksessa otamme vastaan uuden jäsenen. Hienoa toimintaa veli Markku!

   Nautimme pitkässä pöydässä pitkän kaavan mukaan Jouluaterian, jonka kuluessa saimme nauttia myös jouluisista ajatelmista suomeksi ja savoksi. Kiitokset Kirsi ja Juha!

   Työteliäs sihteerimme oli laatinut Jouluisen tietovisan, jonka kysymykset eivät olleet ollenkaan jouluisia. Vastaus oli helppo valita annetuista vaihtoehdoista, eikä niitä edes tarkastettu, vaan kaikkien kesken arvotun Vana Tallin ”paketin” voitti veli Kari.

   Joulupukki oli päässyt kuin päässytkin paikalle kesäisistä keleistä huolimatta. Jotenkin tuntui, että sama pukki oli ehtinyt vierailla myös aiemmin. Jaetut P-kirjaimella alkavat lahjapaketit osoittivat taas Pukin mielikuvituksen laukanneen villisti. Paketeista löytyi mm. paristoja, erilaisia pulloja, peli, peltirasia piparkakku painatuksella ja pihlajanmarjakarkeilla, pannunalusta jne.

   Tail Twisterin sairastellessa pressa hoiti runsaat arpajaiset ja onni suosi monia useita kertoja kuten veli Karia, joka onnistui vielä kaiken lisäksi heittämään euron kolikonkin lähimmäksi Suomi-juomapulloa! Hallinnollinen ja juhlatili karttuivat taas mukavasti.

   Tiedotussihteeri Kari ja webmaster Matti J. toivottavat kaikille lukijoillensa

   Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

 

Kari Melleri teksti ja Matti J: Koski kuvat





Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin