Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Kauden avauskokouksessa 17.9.2015 iloa ja surua

   Kokouksen aluksi vietimme hiljaisen hetken Melvin Jones-jäsenemme Pauli Hakkarin muistoksi. Sitä ennen presidentti Pertti Kilpinen lausui muistosanat. Paulin paikalla oli hänen nuoruudenkuvansa ja kynttilät.

Kokouksessa olivat mukana myös ladyt ja vierailijoina varapk Aarne Kivioja sekä kummiveteraanimme Ülo Veidenberg. joka oli parhaillaan Oulunkylässä parin viikon kuntoutusjaksolla. Pres. Pertti ojensi kummiveteraanillemme ”valkoisen kirjekuoren”.

   Lionit Eero ja Kari kävivät lauantaina 12.9. Ülon kanssa ensin Mannerheim-museossa ja sitten Ilmailumuseossa. Mannerheimista saimme runsaan tunnin tietoiskun innostuneelta oppaaltamme. Suosittelemme molempia kohteita!

 

   Päätimme tutustua 4.10. Sipoonkorpeen klo 10-14 ”omin eväin”.

   Syksyn pääaktiviteettimme ”Symposion"-näytelmä ensi-ilta yleisölle la 24.10. klo 17.00 Topelius-salissa lähestyy. Yritämme saada salin täyteen näin Sibeliuksen juhlavuonna ja jaettavaa avustuksiin.

 

   Varapk Aarne Kivioja kuunteli kokoustamme herkällä korvalla ja iloitsi erityisesti siitä, että seuraavassa klubikokouksessa otamme vastaan uuden jäsenen. Lisäksi hän mainitsi mm. seuraavat asiat:

   -   N-piiri on ainoa, jossa ei ole palautettu nuorisoarpoja
   -   meidän nettisivumme ovat hyvät
   -   ensi kaudella on Punainen Sulka
   -   kaksi 100-vuotisjuhlaa tulossa, Suomi ja Leijonaliike
   -   Leijonien juhla on jo käynnissä ja siihen liittyy palveluhaaste neljän asian osalta: Nälkä, Näkö, Nuoriso ja Ympäristö. Haasteena on saavuttaa vuoden 2018 kesäkuuhun mennessä yhteensä 100 miljoonaa palveltua ihmistä!
   -   Hyvän päivä 8.10. Tässä voimme hyödyntää 7.10. tarkkuussuunnistusta
   -   jakoi kv. päämajasta tulleet Monarch Chevronit (virstanpylväsmerkit) Pekka Alaterä 40 v, Timo Loman 35 v, Kari Melleri 40 v. ja Erkki Kari 20 v.
   -   Lopuksi hän vastasi lion Tapanin kysymykseen: Miksi Suomi-johtoon ei onnistunut?

 

Tail Twister Seppo onnistui myymään kaikki arvat ja palkinnot siirtyivät onnellisille voittajille. Hallintotilikin karttui mukavasti.

 

Teksti ja kuvat Kari Melleri ja Matti J. Koski






Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin