Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Klubimme hoiti SV:n PreO-kisan järjestelyt

Lauantaina 2.4.2016 verestimme Lionsien SM-kisojen 2014 muistoja järjestämällä SV:n kansallisen PreO-kisan Söderkullassa. Tehokolmikko Tom kilpailunjohtajana, Matti J. tulospalveluvastaavana ja Kari valvojana hoitivat kilpailutekniset asiat etukäteen apunaan ratamestari Antti Rusanen Keravan Urheilijoista ja kartantekijä Lauri Kontkanen Selkien Sisusta.

Kaunis ja aurinkoinen kisapäivä kokosi yli 30 kilpailijaa Söderkullan koulukeskuksen länsipuolen aulaan, johon pystytimme infon, tulospalvelun ja kisakahvion, jossa Piiraskartanon maukkaat munkit ja lihapiirakat tekivät kauppansa. Muutama linnunpönttö ja Punainen Sulka-tarrakin löysivät uuden omistajan.

Kisan voitti Pinja Mäkinen Kooveestä täysillä pisteillä ja kolmen aikarastin ajalla 12 sekuntia ja sai Koneliike Oleniuksen lahjoittaman trimmerin. Toinen oli Sami Torstila Helsingin Suunnistajista häviten ajassa kaksi sekuntia. Kolmas sija jaettiin harvinaisesti kolmen kilpailijan kesken (Pertti Hartman Rasti-Nokia, Hannu Niemi Epilän Esa ja Roope Näsi Alahärmän Kisa). Heillä oli myös kaikki oikein ja aikarastin aika sama 18 sekuntia! Vielä kuudeskin eli Heikki Liimatainen Riihimäen Suunnistajista sai kaikki oikein, kuten myös kuntosarjan voittaja Petteri Suominen.

Lähdön jälkeen toimitsijat saivat hetken hengähtää ennen loppuhuipennusta. Voittotaistelua kaikki seurasivat suorana aulan seinälle heijastetusta tulosluettelosta! Voimme olla tyytyväisiä järjestelyihimme, sillä saimme paljon positiivista palautetta.

Kaikkiaan 11 veljeä ja kaksi ladya osallistuivat järjestelyihin.