Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Lokakuun kuukausikokous; uusi jäsen, vuosikokous ja vierailu

Vas.Tarmo Ojala, Aarne Alatalo ja Pertti KilpinenPres. Pertti KIlpinen luovutta Past pres. Timo Lomanille 100-prosentin presidentin merkin.

   Saimme jälleen aloittaa kokouksen iloisissa merkeissä, sillä otimme vastaa uuden jäsenen Lions-lupauksen Aarne Alatalolta ja kumminlupauksen Tarmo Ojalalta. Tervetuloa joukkoomme lion Aarne! Uusi jäsen istutettiin presidentin viereen ja kummi sytytti kynttilän hänen eteensä.

   Jäsenmäärämme on nyt 24, joista toimivia 19.

   Esittelyjen ja ruokailun jälkeen pidimme vuosikokouksen ja hyväksyimme kaikille jaetun hienon toimintakertomuksen ja tilit.

   Klubikokouksen aluksi presidentti jakoi 100 %:n merkin Past presidentti Timo Lomanille. N-piirissä sen sai 20 presidenttiä 74:stä.

   Symposion-näytelmän 24.10. lippuja jaettiin myyntiin. Sipoon Sanomat julkaisi jo ennakkoartikkelin. Osallistumme myös Sri Lankan keskeneräisen silmäsairaalan kunnostamiskustannuksiin 5 euroa/jäsen. Lisäksi keräämme silmälaseja. Päätimme kustantaa yhden opettajan Lions Quest –koulutuksen etäopiskeluun. Lisäksi osallistumme LCIF –haasteeseen : YKSI ROKOTE – YKSI ELÄMÄ 300 eurolla.

Läsnäoloprosentti 94,7Presidentti esitteli kokouksen vierailija rehtori Rauno Monosen, joka on itsekin leijona Lappträsk/Liljendahl/Pernå klubista ja mainitsi koulujen välisestä yhteistyöstä mm. stipendit. Rauno Mononen toivoi, että hymypatsaita jaettaisiin edelleen, ellei muille kelpaa niin Lukkarin koululle ainakin. Lukkarissa on 160 lasta kuudenteen luokkaan asti. Monosen ajatuksena on, että leijonat voisivat tulla koululle vapaaehtoistyöhön ”leijonavaareina” koska lapset kaipaavat juttuseuraa ja aikuisten kontakteja. Pienikin hetki voi olla lapselle hyvin merkityksellinen. Ruotsinkielisellä puolella tällaista toimintaa onkin. Lomanin idea: ”Koulukiusaamisen estämisestä oppilaalle stipendi”, tuntuu hyvälle. Muutamat leijonat innostuivatkin ajatuksesta ja tulevat varmaan lähiaikoina ottamaan yhteyttä kouluun.

   Tail Twisterin arvonnassa onni suosi rohkeaa tai ainakin arvan ostajia hienoilla palkinnoilla ja hallintotili vahvistui.

 

Teksti Kari Melleri ja Matti J. Koski, jolta myös kuvat



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin