Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Maaliskuun 17.3.16 kokouksessa ”väistötilassa” tuttuja vieraita

Väistötila täyttyi, kun lionien lisäksi myös ladyt olivat mukana. Asialistalla oli myös Punaisen Sulan avaus klubimme osalta. S-market Nikkilässä ja Söderkullassa oli valittu pinssien ja tarrojen ensi myynnin paikoiksi. Söderkullassa oli valikoimassa myös linnunpöntöt.

 

Klubiesitelmän pitäjä oli LC Porvoo-Borgån Jukka Hanni aiheenaan Porvoon tuomiokirkon varainhankinta palon jälkeen. Hän tiesi mistä puhui, sillä hän johti keräystä, jonka tavoitteena oli peräti miljoona euroa. Keräys onnistui hyvin, eräistä vastavoimista huolimatta. Hän toi esiin niitä seikkoja, jotka pätevät myös leijonien varainhankinnassa. Kiitokset mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästä esityksestä!

 

Nimenmuutostyöryhmän ja hallituksen esityksenä oli, että klubin nimessä poistetaan sana  Pornainen, koska kunnassa on jo pitkään ollut oma klubi. Tämä hyväksyttiin yksimielisesti. Samalla päätettiin julistaa nimikilpailu uudesta nimestä.

 

Kummiklubiamme LC Pornainen oli lähettänyt neljä edustajaa kokoukseemme. He kaikki olivat olleet myös klubissamme. Lohkon pj Matti Launonen käytti puheenvuoron ja oli huolissaan jäsenkehityksestä. N-piiriin on tullut 137 uutta jäsentä, mutta 134 on eri syistä eronnut. Tähän pitäisi saada jollakin tavalla muutos aikaan. Auttaisikohan klubimme presidentin ehdottama eronneiden haastattelu asiaa?

 

Tail Twisterin arvonnassa onni suosi erityisesti Pekkaa ja eräitä muitakin, ja hallintotili karttui.

 

Kari Melleri teksti+kuvat



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin