Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Pauli Hakkari 17.4.1943 – 12.8.2015

Pauli Hakkari

Kun syyskausi alkoi Sipoon kouluissa, saimme suruviestin; rehtori, Melvin Jones-jäsen Pauli oli nukkunut pois pitkään ja vaikeasti sairastettuaan. Pauli oli syntynyt Askolassa ja tullut jo nuorena sipoolaiseen kouluvirkaan. Pauli kutsuttiin leijoniin vuonna 1994 ja hän löysi heti Tellervonsa kanssa paikan klubissamme. Heidän ja leijonien ihanteet olivat yhteneväiset. Paulin erityistä osaamisaluetta oli kaikki musiikkiin liittyvä. Monet konsertit olivat hänen käsialaansa ja hänen erityinen silmäteränsä oli nuoren sipoolaisen taitajan kulttuuripalkinnon jako kunnan itsenäisyysjuhlassa. Varat siihen kerättiin järjestämällä Antti Kaleva konsertteja yhteistyössä Musiikkia Sipoossa kanssa. Pauli toimi myös tunnollisena yhteyshenkilönä sotaveteraanimme Üloon.

 

Pauli hoiti myös järjestöllisen vastuunsa mallikelpoisesti: PRES 00-01, ZC 07-08, RC 08-09, DC 09-10, DC 10-11, PRES 10-11, DC 11-12. Toisen hallituskauden N-piirissä katkaisi sairastuminen.

 

Paulilla oli silmää ajoissa nähdä järjestömme heikkous, johon myös klubimme oli luisumassa, jäsenkato.  Hän oli monen uuden jäsenen kummi. Olemme saaneet jo monesti nauttia uusien veljien tuomista raikkaista tuulista. Kaiken takana on Pauli.

 

Pauli lauloi mielellään Juha ”Watt” Vainion lauluja, esim. ” Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa. Ei estä kukaan kun matkaa teen.” Sellaisena minä näen Paulin matkalla kohti keskipäivän aurinkoa. On ikuinen kesä.

Tapani



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin