Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Klubin varainhankinta-aktiviteetteja joulukuussa 2018

   ”Pienistä puroista se jokikin alkaa”, on tapana sanoa, kun aloitetaan vaatimattomasti, mutta lopulta idea kasvaa ja kasvaa! Toivottavasti näin käy klubimme varainhankinnan kohdalla tänäkin juhlavuonna, jotta lahjoitettavaa hyviin tarkoituksiin myös riittäisi. Vanhat, perinteiset tuotteemme, kuten saunavihdat ja kauralyhteet menevät useimmiten helposti kaupaksi. Linnunpönttöjen kohdalla joudumme keväällä tehostamaan markkinointia, koska ”miljoonapönttöohjelma” on loppunut ja se on myös osin kyllästänyt markkinat!

   Mukiaktiviteettimme on vielä alkuvaiheessaan, mutta odotamme sen käynnistyvän ja vilkastuvan myös viimeistään ensi keväänä.

 

   Seuraavaksi lyhyt luettelo eri aktiviteeteista:

 

    La 1.12. vihtoja ja lyhteitä oli pussittamassa yhdeksän veljeä (Pekka, Tapani, Pertti, Tarmo, Jari, Markku, Eero, Torsti ja Ari). Tietysti nautittiin myös nokipannukahvit ala Tapani.

 

   Su 2.12. joulumyynnissä Willa Söderissä myimme mukeja, vihtoja ja lyhteitä sekä linnunpöntön.

Paikalla oli kuusi veljeä (Matti, Markku, Harry, Torsti, Tom ja Ari). Olimme näkyvästi esillä uusien Roll-Upien ansiosta!

Ladyt myivät leivonnaisia ja järjestivät tonttuarpajaiset. Ladyja oli paikalla viisi.

 

   Ti 4.12. myimme tuotteitamme Nikkilän uuden linja-autoaseman "Superavajaisissa". Paikalla meitä oli kuusi veljeä ja kaksi ladya (Torsti, Pertti, Matti, Jari, Markku, Pekka ja lady Margareta. Kari ja lady Leena käväisivät toteamassa sään kehnouden). ”Superavajaiset” kutistuivat alueen keskeneräisyyden ja sateisen sään vuoksi korkeintaan avajaisten puolikkaaksi!

 

   Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 klo 10.00 -13.00 Hedåsenilla Gumbostrand-Vesterskogen Hembygdsförening rf:n (G-V) myyjäisissä klubi sai tuottoa linnunpönttöjen, vihtojen ja kauralyhteiden myynnistä, jonka G-V hoiti ja sai provikan myynnistä.

Järjestelyt klubin puolesta hoiti pastpres Tom.

 

   La 15.12. klubilla oli kaksi myyntipaikkaa. Lilla Villanin myyjäisissä oli paikalla kuusi veljeä (Ari, Pertti, Juha, Timo V, Juha, Markku, Jari ja Kari). Ladyt myivät samaan aikaan mm. tummia saaristolaisleipiä usean ladyn voimin.

   Samaan aikaan hoitivat Pekka ja Tapani Alaterä Talman myyjäiset erittäin tuloksekkaasti.

Saunavihdat ja kauralyhteet on nyt myyty käytännössä loppuun ja ainakin lyhteitä olisi mennyt enemmänkin kaupaksi. Laitetaan tämä muistiin ensi syksyä ajatellen!

 

   Klubin joulukuun alku on ollut jopa historiallisen kiireinen ja täynnä tapahtumia, joten on syytä

välittääkin presidentti Arin viesti kaikille myös tätä kautta.

 

Hyvin paljon kiitoksia kaikille myyntiin tavalla tai toisella osallistuneille.

Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta vuotta

ja lämpimät kiitokset kuluneesta syksystä!

 

Teksti ja kuvia Kari Melleri, kuvia Matti J. Koski



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin