Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Ennätysosanotto kauden avauksessa 19.9.2019

Past pres Ari Juva ja Timo Loman kertomassa liiton vuosikokoustapahtumista

   Peräti 19 lionia ja 10 ladya osallistui kauden ensimmäiseen kokoukseen, jota johti presidentin matkaesteen vuoksi 1.varapresidentti Markku Rintala.

   Pastpres Ari Juva sai ansaitut kiitokset hyvin sujuneen juhlavuoden ja 50-vuotisjuhlien läpiviennistä.

   Jäsenmärän väheneminen on globaali ongelma, mutta me yritämme hoitaa asiaa ainakin paikallisesti ja järjestämme LC Sibbo-Sipoon esimerkin mukaisesti potentiaalisille jäsenehdokkaille tutustumisillan pikaisesti jo syksyllä.

   Klubiesitelmän kohdalla kuuntelimme vuosikokousedustajiemme Arin ja Timo L:n esitykset kokouksen kulusta. Yleisesti ottaen se meni oikein hyvin ja puhelinäänestys toimi moitteetta. Aina ei kuitenkaan ollut selvää mistä päätettiin. Puheenjohtajana toimi poikkeuksellisesti PCC Jari Rytkönen, eikä liiton puheenjohtaja Vihavainen! Jokainen sai myös halutessaan äänensä kuuluville. Pöytäkirjantarkastajia valittiin peräti kuusi, eikä hyväksyttyä pöytäkirjaa ole vieläkään julkaistu!

Leijona-talon myyntipäätös on nyt lainvoimainen, koska sitä ei mikään klubi vastustanut. Toinen asia on sitten se, että liiton hallitus ilmoitti nettisivullaan, ettei päätöstä panna toimeen, jolloin pari klubia luopui vastalauseistaan. Lions-liiton hallitus taas muutti päätöksensä, kun kolme kuukautta oli kulunut. Tästähän se kenkä puristaa! Epäselvää sitä vastoin on talon aiheuttamat taloudelliset rasitteet ja mahdollisen myyntihinnan suuruus.

   Klubimestari Juha oli hankkinut runsaan palkintopöydän arvontaan, joten lähes puolelle osanottajista riitti voitto, joillekin useampikin. Rahuri myhäili, kun hallintotilille kirjattiin 215 euroa.

 

Kari Melleri teksti ja kuva



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin