Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Joulujuhla 16.12.2022

   Perinteiseen tapaan juhla aloitettiin glögillä. Sitten Pertti toivotti juhlakansan (20 osallistujaa) tervetulleeksi. Tiedotusasioina kerrottiin: veli Teuvo Pesonen on eronnut, koska ei kykene osallistumaan tapaamisiin ja veli Eero Siira on sairastunut – ikäviä uutisia. Toivomme molemmille jaksamista ja paranemista. Iloisempana asiana veli Tarmo keräsi listaa osallistumishalukkaista Keskiuudenmaan teatteriin 21.1.  

   Tuula Nordman oli loihtinut herkullisen ja suussa sulavan jouluaterian – oli siinä silliä, silakkaa, lohta, salaattia, kinkkua ja kolmea sorttia laatikkoa. Torttukahvit nautittiin jälkiruuaksi.

   Ohjelman aloitti veli Ari lukemalla F.E. Sillanpään Joulupakinan vuodelta 1959. Lady Kirsi jatkoi lukemalla Timo Vihavaisen Joulukertomuksen numero V. Veli Tarmo piti joululaulujen tunnistuskilpailun. Svea ja Tom voittivat pääpalkinnon – tiesivät 9 10:stä. Sitten laulettiin joululauluja aloittaen Tonttujen juhlayöstä ja päätyen Joulupukkiin. Ja kas Joulupukki kolkuttikin jo oveen. Kilttejä kun olimme, pukki jakoi kaikille P-alkuisia lahjoja. Ehkä parhaan sai veli Raimo, jonka paketista löytyi pulloposti, johon oli kirjoitettu runo.  Vapaata seurustelua jatkui pitkään iltaan.        

 

Teksti ja kuvat Ari Juva 



Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin