Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


101-vuotiasta onnittelemassa

Sunnuntaina 13.4 matkasi pieni seurue onnittelemaan klubimme perustajajäsentä Yrjö Raaskaa. Hän täytti vaatimattomat 101 vuotta. Onnitteluseurueeseen kuuluivat allekirjoittaneen lisäksi Ilkka Kivelä, Hannu Turkkinen sekä Eero Pilviniemi. Ilkka edusti LC Lempäälää ja Eero Sakkola-Säätiötä. Hannu ja minä edustimme molempia yhdistyksiä. Sakkola-Säätiön mukanaolo johtui siitä, että Yrjö oli aikoinaan perustamassa Lempäälään Sakkola-Säätiötä.

 

Yrjö vaikutti olevan oikein pirteässä kunnossa vastaanottaessaan delegaatiomme omakotitalossaan, jossa hän vieläkin 101-vuotiaana asuu! On siinä melkoinen teräsmies. Yrjöhän toimii vielä aktiivisesti Sakkola-Säätiön hallituksessa ja välistä tuntuu, että Yrjöllä järki leikkaa paremmin kuin hallituksen muilla jäsenillä yhteensä.

 

Pelkäsin, että minulla Lions-kiireiden vuoksi jäisi perinteinen Sakkolan matkani tulevana kesänä kokonaan väliin. Juhlissaan Yrjö ilmoitti, että hän on lähdössä heinäkuun alkupuolella Sakkolaan, joten Eero ja minä ilmoitimme, että lähdemme samalle matkalle mukaan. Aiomme Eeron kanssa viettää koko päivän Sakkolan Haparaisten kylällä, joka oli Eeron vanhempien ja minun isäni kotikylä, nykyään siis ryssien varastama.

 

Sovimme myös Yrjön kanssa, että LC Lempäälästä tulee pieni porukka keväisiin pihankunnostustalkoisiin, kunhan ilmat vielä hieman lämpenevät.


Onnitteluvuorossa Eero Pilviniemi.
Onnitteluvuorossa Eero Pilviniemi.
Onnitteluvuorossa Ilkka Kivelä.
Onnitteluvuorossa Ilkka Kivelä.
Onnitteluvuorossa Hannu Turkkinen.
Onnitteluvuorossa Hannu Turkkinen.

Yrjö Raaska 101 vuotta.
Yrjö Raaska 101 vuotta.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin