Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Viikon 9 tapahtumat

 

Olen potenut melkomoista flunssaa ja siitä syystä aion viikon 9 tapahtumat kuitata melko lyhyesti.

 

Aloitetaan kuitenkin viikolta 8. Lauantaina-aamuna 22.2 poikkesin 1. VDG Eskolla palaveeraamassa loppukauden- ja tulevankin kauden asioista. Seurasimme samalla Sotšin kisoja ja naisten kolmenkympin hiihtoja. Yhteistuumin totesimme, että taisi norjalaisilla osua lääkitys kohdalleen. Laitoimme Arhinmäelle asiasta tekstarin menemään…Eskolta lähdinkin sitten Pirkkalan ABC:lle pitämään Sakkolan Kirkonkylän Nuorisoseuran kevätkokousta, kun olen väenväkisin ängennyt ko. yhdistyksen rahastonhoitajaksi. Mutta ei näistä Sakkola-asioista tässä sen enempää.

 

Tiistaina 25.2 oli oman klubin hallituksen kokous. Puhuin siellä uuden Leo-klubin asioista. Hyväksyviä nyökyttelyjä sain osakseni, eli oma klubini lähtee tukemaan, mikäli uusi Leo-klubi saadaan aikaiseksi. Sopuisasti kokoustimme.

 

Keskiviikkona oli vuorossa oman lohkoni PNAT (siis piirikuvernöörin neuvoa antavan toimikunnan kokous) Valkeakoskella hotelli Waltikassa. En saanut siellä neuvoa-antavia. Sain sinne puhuttua mukaani Lempäälä/Birgitasta Annelin ja Mirja Oksalan. Jo päivällä olin joutunut flunssan takia lähtemään töistä kesken päivän pois, mutta hammasta purren lähdin Valkeakoskelle muihin tautia tartuttamaan. Nenä vuosi solkenaan ja olo oli muutenkin kuin pienellä oravalla (siis sillä, jolla oli käpy jäässä), mutta urheasti jaksoin kokouksen läpi-istua. Enkä tietääkseni flunssapäissäni kovin pahasti läpiä päähäni puhunut. Täälläkään ei pahemmin tapeltu. Hieman kuitenkin jäi hampaankoloon. Aira Sulonen näet piti Lions-aiheisen tietokilpailun, jossa parhaat palkittiin. Esko ja minä saimme osallistua, mutta meidät jo etukäteen diskattiin palkintojenjaosta, olisimme varmastikin olleet kisassa melko korkealla.

 

Helmikuu takana ja kaikki helmikuun 18 enemmän tai vähemmän aikaavievää tapahtumaa. Alkaa jo helpottaa…(siis flunssa, DG-hommat helpottavat vasta 30.6).


Aira Sulonen puheenjohtajana ja Sinikka Grönlund sihteerinä.
Aira Sulonen puheenjohtajana ja Sinikka Grönlund s...
Taustalla LC lempäälän edustajat, seisomassa Markku Tunturi LC Valkeakoski/Apia.
Taustalla LC lempäälän edustajat, seisomassa Markk...
Karri Salminen LC Valkeakoski/Sääksmäki tunnustamassa syntejään.
Karri Salminen LC Valkeakoski/Sääksmäki tunnustama...

Kokouksesta. Edessa Mirja Oksala ja Marja Sundström-Pullinen.
Kokouksesta. Edessa Mirja Oksala ja Marja Sundströ...
Vesilahden molempien klubien edustajia.
Vesilahden molempien klubien edustajia.
DG:lläkin oli asiaa.
DG:lläkin oli asiaa.

Esko pitämässä puhetta.
Esko pitämässä puhetta.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin