Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Piirihallituksen kokousta suunnittelemassa

Tiistaina 28. tammikuuta pidimme piirihallituksen kolmannen kokouksen suunnittelupalaverin Voutilaisilla Valkeakoskella. Palaveriin otti osaa koko johtoryhmä lukuunottamatta Marjaa, jolla oli päällekkäinen palaveri. Paikalla olivat siis DG, 1. VDG, 2. VDG, CS, CT sekä GLT, kaikki puolisoineen. Vain yksi ol joukosta poissa, GMT:tä siellä ei näy.

 

Erkki (siis nimenomaan Erkki!) olikin taikonut meille todella herkullista evästä, tarjolla oli sekä kana-riisipaistosta sekä tonnikalapitsaa. Mielistyin erityisesti tuohon pitsaan, jossa oli sekä tavallista tonnikalaa että chilillä ryyditettyä sellaista suhteessa fifty-sixty. Chili toi tuohon pitsaan todella upean säväyksen. Erkki on luvannut antaa ruokien ohjeet laitettavaksi tämän blogin yhteyteen kaikelle kansalle ihmeteltäväksi. Elikkä reseptit ilmestyvät aikanaan tämän kirjoituksen yhteyteen heti kun Erkki saa minulle reseptit toimitettua. Watch the blogs!

 

Itse palaverin kulusta ei ole sen kummempaa kertomista, pahemmin emme tapelleet ja ymmärtääkseni vielä tänäänkin puheväleissä olemme. Kokouksen asialistakin saatiin vaivatta kasaan ilman sen suurempia tappeluksia. Samanaikaisesti puolisot pitivät omaa kokoustaan, jossa Annelille annettiin napakoita ohjeita toukokuun puolisopäivän järjestelyistä. Merkitkää jo kalentereihin, ko. päivä on 17.5. Ihan tarkkaa käsitystä minulla ei päivän ohjelmasta ole muuta kuin että minut määrättiin Sakkola-Museon esittelijäksi. No, sepä minulta vallan luonnistuu.

 

Kiitokset Erkille ja Sikelle hyvästä tarjoilusta ja lupsakkaasta ilmapiiristä!


Pöytä myötäpäivään kiertäen ja kello seitsemästä aloittaen: 2. VDG, CT, CS, 1. VDG, GLT ja DG.
Pöytä myötäpäivään kiertäen ja kello seitsemästä a...
Tästä ne suunnitelmat kehkeytyvät.
Tästä ne suunnitelmat kehkeytyvät.
Vakavaa pohdintaa.
Vakavaa pohdintaa.

Puolisoiden kokouksesta.
Puolisoiden kokouksesta.
Puolisoiden kokouksesta.
Puolisoiden kokouksesta.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin