Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


DG tonttuili oikein kunnolla

Lähdinpä keskiviikkona 18.12 klubivierailulle LC Ylöjärvi/Teiskon kokoukseen. Klubilla on erinomaisesti toimiva sihteeri, joka oli ilmoittanut minulle hyvissä ajoin poikkeavasta kokouskäytännöstä, kokous oli siirretty klubin normaalista kokouspaikasta tamperelaiseen keskustaravintola Bella Romaan.

 

Rehvakkaasti marssin ravintolan tiskille hyvissä ajoin ennen kello seitsemää ja tiedustelin, että missäs tilassa mahtavatkaan kokoontua LC Ylöjärvi/Teivon Leijonat. Tarjoilijaneitokainen siinä vähän aikaa selaili papereitaan ja ilmoitti, että heillä ei hänen tietojensa mukaan kyseisenä iltana sellaista kokousta ole. Suhtauduin tällaiseen ilmoitukseen leijonan tyyneydellä ja ryhdyin kaivamaan salkustani kopiota sihteerin sähköpostista. Tarkemmin paperia tiiraillessani teki mieleni ryhtyä lausahtelemaan muutamia voimasanoja tyyliin pahkeinen sentään ja pernamaa. Siinä välissä tyttönen oli plarannut lisää papereitaan ja silmät kirkkaina ilmoitti, että heillä kylläkin viime perjantaina 13.12 oli ollut Leijonien kokous. No voi tokkiinsa sentään, tarkemmin papereitani tiiraillessani tulin täsmälleen samaan johtopäätökseen. Noh, numerot 3 ja 8 muistuttavat kummasti toisiaan, joten eipä kumma että yksinkertainen ja tyhmä DG numeroissa tällä tavoin sekoilee.

 

Siitäpä sitten korvat luimussa kotia kohti lampsimaan ja kiiruusti Ylöjärvi/Teivon sihteerille soittelemaan ja anteeksi pyytelemään. Hän ymmärtääkseni suhtautui asiaan huumorilla ja sovimme, että yritämme klubivierailua alkuvuodesta paremmalla onnella uudelleen.

 

En toki ole ainoa tapaus laatuaan, joka on erinäisiä tapahtumia missannut. Muistuupa mieleeni kaukaisesta historian hämärästä eräskin urheiluselostaja, joka ei ilmestynyt selostamaan erästä Keski-Euroopan mäkiviikon mäkihyppykisaa ja joka myöhemmin löydettiin jostakin hotellimurjusta ympäripäissään. Noh, minä en kuitenkaan sattunut 13.12 olemaan ympäripäissäni, tuskin edes päissäni, mikä asiaa koventavana tekijänä tässä mainittakoon.

 

Tulipahan todistettua että DG:kin on erehtyväinen, niin uskomattomalta kuin asia kuulostaakin. Ja eikös joulun aikoihin kuulukin tonttuilla?




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin