Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Kaksi kuukautta takana, miltäs nyt tuntuu?

Nyt eletään elokuun viimeisiä päiviä ja DG-kautta on kaksi kuukautta takanapäin. Mitkä nyt ovat päällimmäiset tuntemukset? Olin toki ymmärtänyt varautua siihen, että tässä toimessa kiirettä piisaa. Olinhan päässyt seuraamaan melko läheltä DG:n toimenkuvaa toimiessani Ilkka Kivelän kaudella piirisihteerinä. Kiirettä todellakin on piisannut, pitää tehdä erilaisia kautta koskevia suunnitelmia, pitää kokoustaa, pitää vierailla erilaisissa tilaisuuksissa ja hoidella tuhatta ja yhtä asiaa.

 

Tahti tulee entisestään tiivistymään, sillä syyskuun ensimmäisellä viikolla alkavat klubivierailut. Viikolla 36 on neljä vierailua, viikolla 37 myös neljä vierailua ja sen lisäksi kahdet juhlat (LC Lempäälä/Sääksjärvi 10-vuotisjuhla sekä LC Sastamala/Annastuuna Charter Night) ja piirifoorumi, viikolla 38 kolme klubivierailua, Lions-liiton hallitus sekä viestintäkoulutus ja sitä rataa.

 

Onhan tässä se hyvä puoli, että ei pääse syntymään vapaa-ajan ongelmia. Asiaan tuo oman mausteensa vielä se, että lions-toiminta ei suinkaan ole ainoa harrastukseni, joita löytyy useitakin. Niistä päällimmäiset maininnan arvoiset ovat Sakkola-Säätiön hallituksen puheenjohtajuus sekä Sakkola-Museoon lahjoituksina tai lainoina tulevan materiaalin (valokuvat, dokumentit) digitointi. Käykääpä katsastamassa Museon sivut osoitteessa .

 

Päivääkään en kuitenkaan vaihtaisi pois. Piirikuvernöörin virka on myös näköalapaikka ennen kaikkea E-piirin toimintaan mutta samalla myös näköalapaikka koko Suomea koskevaan lions-toimintaan. Tämä aspekti tulee esiin sekä Kuvernöörineuvoston myötä ja myös Lions-liiton hallituksen jäsenyyden myötä; hallituksessahan istuville kuvernööreille on varattu kaksi paikkaa ja onnistuin pääsemään toiseen niistä. Myös yhtenäinen ja yhteen hiilen puhaltava DG-tiimimme ja sen jäsenten välinen säännöllinen yhteydenpito ja tapaamiset tuovat tähän luottamustehtävään oman mukavan mausteensa.

 

Oman klubin aktiviteetit ja kuukausikokoukset jäävät tällä kaudella väistämättä vähiin, ainakin kaikki klubikokoukset syyskaudelta näyttävät jäävän väliin päällekkäisten tapahtumien johdosta. Harmittava asia, mutta sille ei kerta kaikkiaan voi mitään.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin