Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Viestintää opettelemassa vanhassa opinahjossa

Syyskuun toiseksi viimeisenä lauantaina harjoiteltiin Lempäälän lukiolla kotisivujen tekoa Verkkoviestimen työkalulla. Koulutusta vetivät ansiokkaasti liiton viestintäjohtaja Thorleif Johansson apunaan oman piirimme poika Auvo Mäkinen. Itse en juurikaan ehtinyt koulutukseen osallistua, tosin en minä mitään noista ATK-kotkotuksista olisi ymmärtänytkään. Sen sijaan olin työnjohdollisissa tehtävissä keittiön puolella eli komentelemassa Annelia ja piirisihteerimme puolisoa Kirsti Siitosta. Johdollani he suoriutuivatkin aamukahvitteluista sekä ruokahuollosta varsin mallikkaasti. Älkää sitten vaan näyttäkö tätä tekstiä Annelille, hän kun on kovin kärkäs kaivamaan komerosta kaulinta, enkä nyt tässä viittaa noihin leipomisjuttuihin.

 

Nostalgista oli muutoinkin taas olla verestämässä muistoja vanhassa opinahjossani, tulihan noita käytäviä kuljettua ja penkkejä kulutettua kahdeksan vuoden ajan. Hengissä siitäkin selvittiin ja koulun senaikainen rehtori Kauko Palmu, leijona hänkin, vielä morjestelee. Joten mitään kovin pahoja kolttosia ei kaiketi tuolloin tullut tehtyä, mitä nyt vähän tupakan polttoa nurkan takana ja muuta vastaavaa.

 

Väki tuntui olevan päivän antiin kohtuullisen tyytyväistä. Tuosta Verkkoviestimen työkalusta vielä sen verran, että sen täytyy olla todella helppokäyttöinen, kun jopa minäkin olen sitä oppinut päivittämään ja muokkaamaan; viittaan tässä piirikuvernöörin kalenteriin ja näihin blogeihin, joihin minulla on päivitysoikeudet.


Anneli kaatelee aamukahvia.
Anneli kaatelee aamukahvia.
Anneli ja Kirsti.
Anneli ja Kirsti.
Piirin entinen ja nykyinen tiedotustoimikunnan puheenjohtaja. Auvo vasemmalla ja Kalle.
Piirin entinen ja nykyinen tiedotustoimikunnan puh...

Luokallinen innokkaita oppilaita..
Luokallinen innokkaita oppilaita..
Toinen näkökulma asioihin.
Toinen näkökulma asioihin.
Liiton viestintäjohtaja Thorleif Johannsson eli Tusse.
Liiton viestintäjohtaja Thorleif Johannsson eli Tu...



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin