Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Neljän päivän vierailuputki

Viikolla 42 oli taas melkoinen putki päällä maanantaista torstaihin. Vierailuvuorossa olivat LC Juupajoki, LC Kangasala/Roine, LC Tampere/Pispala sekä LC Suodenniemi vierailujärjestyksessä lueteltuina.

 

Juupajoella vierailin jo toista kertaa, viime vuonna nimittäin vierailin heillä epävirallisesti, kun yritin käydä heillä puhuttamassa puheenjohtajaa lohkolle. Sivumennen sanoen tuossa silloin onnistuinkin ja saimmekin Juupajoen klubista kolmosalueen kakkoslohkolle mainion puheenjohtajan Seppo Salon. Tämäkertainen vierailu oli siis virallinen vierailuni Juupajoelle ja mukavahan heillä olikin vierailla, sillä presidenttinä tällä kaudella toimii mm. Sakkola-kuvioista tuttu Matti Pärssinen. Meno tuntuu muutenkin klubissa olevan ihan kohdallaan, tässäkin kokouksessa äänestettiin kahdesta uudesta jäsenestä. Tervetuloa vaan mukaan toimintaan.

 

Tiistaina oli vuorossa LC Kangasala/Roine. Ennen kokousta ihmettelin itsekseni, miten ihmeessä klubi voi kokoontua sairaalassa. Presidentti nimittäin ilmoitti minulle, että kokous on sitten Pikonlinnassa, pääovesta sisään ja toiseen kerrokseen, niin siellä tavataan. Siis mitä ihmettä? Muistikuvieni mukaan siellä oli Pikonlinnan sairaalan vuodeosasto, ei kai klubi sentään ollut noin huonossa hapessa? Paikan päällä minulle vasta selvisi, että sairaala ei ko. tiloissa ollut enää toiminut moneen vuoteen, vaan koko alue oli otettu monenlaiseen uusiokäyttöön. Olen klubivierailuillani saarnannut siitä, että maailma muuttuu ja tässä muutoksessa on syytä pysytellä mukana. Mutta näyttipä sitä piirikuvernöörikin pudonneen rattailta ajan nopean riennon melskeissä.

 

Keskiviikkona puolestaan oli vuorossa LC Tampere/Pispala. Ettekä ikinä arvaa kokouspaikkaa, yllätys yllätys, sehän oli Suomalainen Klubi. Näyttäisi siltä, että kaikki Tampereen klubit kokoustavat Klubilla noin viittä poikkeusta lukuunottamatta. Ihan hyvässä kondiksessa nuo Pispalan poijaatkin näyttäisivät olevan, siitä vaan tsemppiä tuleville vuosille.

 

Torstaina oli sitten vuorossa LC Suodenniemi, jonne sitten ajeltiinkin varsin kurjassa kelissä. Tampereelle saapui nimittäin juuri tuona torstaina talven ensimmäinen lumipyry. Onneksi Ville-poika oli saanut päivän mittaan vaihdetuksi talvikumit auton alle, niin ettei liukkauden puolesta ollut mitään hätää. Suodenniemen klubi osoittautuikin sitten erittäin aktiiviseksi klubiksi, toimintaa oli vähän joka lähtöön. Merkittävin heidän viime vuoden projektinsa oli Pirulanvuoren näkötornin rakennustyö, johon oli uhrattu satoja talkootunteja. Meidän piti käydä tuo komistus katsastamassa, mutta räntäsateen vuoksi se jäi tällä kertaa väliin. Jäsenhankintakin näyttäisi olevan kohtuullisen kondiksessa, yksi uusi jäsen tuntui olevan kutiteltavana. Tehkääpä hänelle tarjous, josta ei voi kieltäytyä, niin eiköhän hänestäkin uusi Lion järjestöömme saada.

 

Aikavälillä 7.10-17.10 pääsin Lions-tapahtumissa melkein 11 päivän putkeen. Harmittavasti tuon putken katkaisi Lions-tapahtumista köyhä perjantaipäivä 11.10.

 

Tulevana viikonloppuna ei näyttäisi olevan yhtään Lions-tapahtumaa, mitenköhän ajan saa kulumaan?


LC Juupajoen kokouksessa leijonat joivat olutta.
LC Juupajoen kokouksessa leijonat joivat olutta.
LC Juupajoen kokouksesta.
LC Juupajoen kokouksesta.
LC Kangasala/Roineen kokouksesta. Sihteeri Mika Liikka (vas.) ja presidentti Jaakko Laitila.
LC Kangasala/Roineen kokouksesta. Sihteeri Mika Li...

LC Kangasala/Roineen kokouksesta. IPDG Tapani Matintalokin oli paikalla.
LC Kangasala/Roineen kokouksesta. IPDG Tapani Mati...
LC Kangasala/Roineen vuosikokous meneillään. Puheenjohtajan nuijaa heiluttaa Tuomo Nisula.
LC Kangasala/Roineen vuosikokous meneillään. Puhee...
LC Suodenniemen kokouksesta.
LC Suodenniemen kokouksesta.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin