Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Leo-klubin suunnittelupalaveri

Saatiinpa kaimapojan eli Perälän Antin (piirin Leo- ja Skeba-toimikuntien puheenjohtaja) kanssa vihdoin ja viimein palaveri aikaiseksi ja istahdimme meillä hetkeksi yhteisen pöydän ääreen. Palaverin aiheena oli uuden Leo-klubin perustaminen piiriimme, lähinnä Lempäälän alueelle. Klubia sponssaamaan on ajateltu kaikkia Lempäälän Lions-klubeja.

 

Totesimme homman vielä vaativan hieman kypsyttelyä, mutta suuret linjat ovat jo valmiina. Tärkein asia eli lempääläläinen nuori ja innokas puuhanainen on hommaa lupautunut vetämään. Seuraavaksi pitää hänen kanssaan sopia yksityiskohdat, jolloin hommassa päästään kunnolla liikkeelle.

 

Olen toiveikas, että uusi Leo-klubikin vielä tällä kaudella saataisiin pystytettyä.

 

Palaveri pidettiin sunnuntaina 2.2 iltapäivällä ja Antin kun sain lempattua ovesta pihalle, niin ei muuta kuin virkapukua tälläämään päälle ja kirkkokonserttiin Tampereelle. Mutta siitä seuraavassa blogissa tarkemmin. Edellinen tapahtuma olikin LC Tampereen kuusikymppiset perjantaina. Pitänee tässä todeta, että oli harvinaisen rauhallinen viikonloppu, lauantaina kun ei ollut yhtään Lions-tapahtumaa.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin