Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Syyskuu takana, mitenkäs nyt suu pannaan? Uusia klubeja suunnitteilla!

Noh, hymyillään maireasti. Syyskuu ylitti kaikki odotukseni, ainakin omasta mielestäni kaikki on mennyt ns. ”putkeen”. Piirin tapahtumat, piirifoorumi, viestintäkoulutus ja ulkoilupäivä menivät oikein mallikkaasti. Myöskin kaksi klubijuhlaa ja yksitoista klubivierailua ovat mielestäni sujuneet hyvin.

 

Välitänkin tässä lämpimät kiitokseni kaikille asianosaisille, niin tilaisuuksien järjestelyissä mukana olleille kuin osallistujillekin.

 

Menoa ja meininkiä tosin riittää. Laskin kalenteristani, että elokuussa oli 12 Lions-tapahtumaa ja syyskuussa 20; syyskuu taisikin olla tässä suhteessa huippukuukausi. Tämänhetkisten kalenterimerkintöjen mukaan lokakuussa olisi vain 17 tapahtumaa ja marraskuussa enää ainoastaan 15. Tässähän sitä loppuvuosi tuntuisi olevan pelkkää viheltelyä vaan.

 

Vielä ei ole väsymys vaivannut ja virtaa tuntuu piisaavan. Nyt kun nuo muut Lions-kiireet ovat noinkin radikaalisti vähenemään päin, niin taidan suunnata tarmoni uusien naisklubien perustamiseen. Lempäälä/Birgitan homma on nytkähtänyt sen verran eteenpäin, että porukalla (Lempäälä/Birgitan Lionit sekä Marja ja Aira) saimme klubista esitteen aikaiseksi. Sitä tullaan jakamaan Lempäälän keskusta-alueen postilaatikoihin sekä myös sähköisesti. Se on avoin kutsu kaikille tulla tutustumaan Lempäälä/Birgittaan ja Lions-toimintaan yleensäkin. Joten tämänkin blogin lukijat, siis tervetuloa Lempostupaan maanantaina 21.10 kello 19.00, kutsu löytyy oheisesta kuvasta. Vesilahdessakin homma tuntuu menevän eteenpäin, uusi suunnittelukokous on päätetty pitää jo 10.10 kello 18.00 Vesilahden Paloasemalla. Elikkä kaikki Vesilahtelaiset naiset sinne mukaan. Myös tämän tapahtuman kutsu kuvaliitteenä.


Kutsu Lempostuvalle Lempäälään 21.10.
Kutsu Lempostuvalle Lempäälään 21.10.
Kutsu Vesilahden paloasemalle 10.10.
Kutsu Vesilahden paloasemalle 10.10.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin