Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Oman lohkon PNATissa

Tiistaina 26.11 oli vuorossa oman lohkoni (VI alueen 1. lohko) PNAT-kokous Lempäälän Ehtookodossa. PNAT eli piirikuvernöörin neuvoa-antavan toimikunnan kokous, komea on kokouksella nimi. Kokoukseen marssin todella suurin odotuksin, mutta jouduinkin pahasti pettymään, koska kukaan kokouksessa ei tarjonnutkaan piirikuvernöörille neuvoa-antavia. Selvin päin jouduin kokouksesta poistumaan, mutta muita neuvoja ja vinkkejä sain kyllä ihan kasapäin.

 

Muutoin kokous oli oikein antoisa. Aira Sulonen lohkarin ominaisuudessa veti kokouksen todella mallikkaasti. Keskustelua virisi mm. klubien kuluvan kauden aktiviteeteista sekä erityisesti siitä, mikä omassa klubissa koetaan hyviksi asioiksi ja sellaiseksi toiminnaksi, joka saa viihtymään Lions-toiminnan parissa. Siitä keskustelusta sain monia hyviä vinkkejä omaan ajattelumaailmaan ja eteenpäin välitettäväksi.

 

Tämä oli kauden ensimmäinen PNAT-kokous, johon ehdin osallistua, mutta olen toki saanut tietoa muiden lohkojen kokouksista. Minulle tullut informaatio osoittaa, että kokoukset ovat ainakin tällä kaudella muuttuneet entistä enemmän keskustelevimmiksi. Kokouksissa myös vaihdetaan entistä enemmän klubien välisiä kuulumisia. Kehitys on mennyt juuri siihen suuntaan, johon sitä jo Tapani Matintalon kaudella alettiin ohjailla. Tätä kehitystä varmasti myös seuraajani Esko ja Erkki tulevat painottamaan. Tämä on sitä jatkuvuutta, jota liikkeemme kaipaa. Lauloihan tästä Hector jo kuusikymmentäluvulla sanoin ”Oi, jatkuvuus…”. Fiksusti ennakoitu jo tuolloin, vaikkakin tuon laulun sanat jatkuvatkin hieman synkemmissä merkeissä kuin fiilikset ovat meillä Lions-liikkeessä.


Kokouksen osallistujia.
Kokouksen osallistujia.
Osallistujia pöydän toisesta päästä kuvattuna.
Osallistujia pöydän toisesta päästä kuvattuna.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin