Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Oman klubin kevätjuhla

Oman klubini kevätjuhla pidettiin lauantai-iltana 17.5 Kangasalla Äijälä-talolla, joka on Kangasalan Karjalaseuran ylläpitämä karjalainen kulttuurikeskus. Lisätietoa paikasta löytyy esimerkiksi linkistä . Lisää linkkejä löytyy googlettamalla. Äijälä-talo on keskittynyt erityisesti luovutetulla alueella sijainneen Kivennavan kunnan esittelyyn. Paikka sopi minulle niin sanotusti kuin nenä päähän oman Sakkola-harrastukseni myötä, olivathan Sakkola ja Kivennapa liki naapurikuntia Karjalan kannaksella.

 

Ilta kului mukavasti vapaan seurustelun, hyvän ruuan ja kieltämättä myös hyvien juomien merkeissä. Virallinen lyhyt klubikokouskin ehdittiin pitää, tässä kokouksessa hyväksyttiin kolme uutta jäsentä klubiin. Myös klubin ansioituneita leijonia palkittiin sekä klubin presidentin Kari Tappuran että myös piirikuvernöörin toimesta. Itselläni oli kunnia palkita klubimme leijonia I-ruusukkeilla ja puolisoita puolisomerkeillä.

 

Illan mittaan Kangasalan Karjalaseuran voimahahmo Kauko Ilonen esitteli Kivennapa-museota klubillemme. Kaikki olivat vaikuttuneita näkemästään ja karvain mielin on todettava, että museo peittoaa oman Sakkola-museomme sekä museolliselta kantilta katsottuna että myös tiloiltaan. No, tässä on tavoitetta Sakkola-museolle, kyllä mekin lupaamme ajan myötä petrata näissä asioissa.

 

Loppuillan ohjelmanumerona oli perinteinen pullonheitto. Kenellekään oman klubini jäsenelle ei liene suurikaan yllätys, että tämän kisan kuittasi jälleen kerran itselleen Esa Lampi. Tämä myös tiedoksi niille, joiden muistikuvat loppuillasta syystä taikka toisesta ovat hieman sumuiset.

 

Aamulla omasta sängystä hyvin aikaisin, jo kello 10, herätessäni tarkastin oitis housunpolvet sekä rystyset. Ei löytynyt huolestuttavia merkkejä, todennäköisesti en siis ollut illan mittaan kontannut enkä tapellut. Pieni päänkivistyskin lakkasi ulkoruokinnassa, Anneli nimittäin komensi meikäläisen heti aamusta aikaisin nurmikonleikkuuseen.


Saapuminen juhlapaikalle.
Saapuminen juhlapaikalle.
Saapuminen juhlapaikalle.
Saapuminen juhlapaikalle.
Tommi Arvosella on asiaa.
Tommi Arvosella on asiaa.

Juhlatila.
Juhlatila.
Juhlatila.
Juhlatila.
Presidentti jakoi ansiomerkkejä, vuorossa klubin sihteeri Raimo Lehtonen.
Presidentti jakoi ansiomerkkejä, vuorossa klubin s...

Myös DG jakoi ansiomerkkejä, Martti Ruokonen sai I-ruusukkeen.
Myös DG jakoi ansiomerkkejä, Martti Ruokonen sai I...
Tikanheiton mallia näyttää Jukka Vuori.
Tikanheiton mallia näyttää Jukka Vuori.
Kauko Ilonen esitteli museota.
Kauko Ilonen esitteli museota.

Museotiloja.
Museotiloja.
Pihaparlamentti koolla.
Pihaparlamentti koolla.
Esa Lampi voitti jälleen pullonheiton.
Esa Lampi voitti jälleen pullonheiton.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin