Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Itsenäisyyspäivän kynttiläkirkko

Mukavaa oli vaihteeksi olla mukana tapahtumassa, jossa itselläni ei ollut minkäänlaista virallista roolia. Nimittäin itsenäisyyspäivänä Lempäälän klubit viettivät perinteistä kynttiläkirkkotapahtumaa. Tilaisuus alkoi kello 16 pienellä hartaushetkellä Lempäälän kirkossa, jonka jälkeen siirryttiin sytyttämään kynttilät Lempäälän sankarihautausmaalle jokaiselle sinne haudatulle 181 sankarivainajalle. Sääkin suosi tällä kertaa, ei tuullut kovasti, ei satanut vettä ja pakkastakin oli juuri sopivasti. Huonompiakin kelejä on aikaisempina vuosina ollut. Pienen puheen sankarihaudoilla piti 1. VDG Esko Hietanen.

 

Järjestelyvuoro kiertää Lempäälän klubien kesken, tänä vuonna järjestävänä klubina oli LC Lempäälä/Sääksjärvi ja hyvin olivatkin tilaisuuden järjestelyt hoitaneet. Ympäristöä säästääksemme kestävän kehityksen periaatteita noudattaaksemme olemme aivan tapahtuman alusta lähtien käyttäneet lasisia hautakynttilöitä, joita voidaan käyttää vuodesta toiseen.

 

Hieno ja vaikuttava pienimuotoinen tilaisuus ja kunnianosoitus niille suomalaisille sankareille, jotka ovat henkensä uhranneet ja itsenäisyytemme puolesta taistelleet idästä tullutta rosvolaumaa vastaan.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin