Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Eskolla ja Leilalla tulevaa kautta miettimässä

Esko ja Leila eli tuleva DG-pariskunta olivat kutsuneet minut ja Annelin sekä Kivelät (PDG-pariskunta kaudelta 2009-2010) loppiaisillaksi neuvonpitoon tulevasta kaudesta. Ilta vierähti kuin huomaamatta yli yhdeksään keskustelujen ja Leilan laittaman ”läskisoosin” parissa (Leila oli etukäteen kutsunut läskisoosille, joka sitten paljastuikin ihan joksikin muuksi eli kanapadaksi ja jos jonkinlaiseksi lisukkeeksi). Me miehet pidimme omaa palaveriamme ja puolisot omaansa; asusteita siellä tunnuttiin jo kovasti soviteltavan Toronton vuosikonventioon.

 

Eskoa toki pelottelimme sillä, että hirmuiset ajat ovat heillä edessäpäin. Raskas piirikuvernöörin taakka alkaa painaa harteita heti kesäkuun alusta. Tiedossa on stressiä, murheen laaksossa vaeltamista, tuulta, tuiverrusta ja rankkoja raekuuroja salamoinnin kera tarjoiltuna. Jopa alkoikin Eskon naamavärkki kalveta, kun ymmärsi millaiseen ruljanssiin olikaan tullut lähdettyä. Tarkatkaapa, kun seuraavan kerran Eskon tapaatte, josko tukka olisi yhdessä yössä hänellä harmaantunut. Minulla piirikuvernöörin hommat eivät sentään ehtineet tukkaa harmaannuttaa, prosessi alkoi jo yli kymmenen vuotta sitten alettuani Annelin kanssa styylaamaan (tätä nyt ei kenenkään ole väliksi Annelille mainostaa).

 

Vakavasti puhuen, niin Ilkka kuin minäkään emme päivääkään vaihtaisi pois. Uskoisin, että myös Airi ja Anneli allekirjoittavat saman lausahduksen. Olemme kaikki tyytyväisiä, että tähän ruljanssiin tuli lähdettyä ja DG-putki koettua. Uskoisin, että Eskokin oman kautensa jälkeen tulee olemaan tyytyväinen. Eskolla kun tuntuu olevan jo nyt hyvinkin napakka ote asioihin.

 

Onnea vaan Eskolle ja Leilalle tulevalle kaudelle. Paasikiveä mukaellen, hirrrrrrmuiset ajat ovat teillä edessäpäin.


Joukko yhteiskuvassa. Esko kameran takana.
Joukko yhteiskuvassa. Esko kameran takana.


Kommentoi tätä kirjoitusta

Kommentit

15.1.2014 klo 21:59:54
Esko kirjoittaa

Joopa joo, aina kaiken takana on joku - myös kameran takana.

Niinhän se menee salapoliisiromaanissa kuin DG putkessa, että aluksi jännitys nousee tukan nousun tahtia, mutta lopulta tilanne laukea ja sammakko (vai oliko se prinssi) saa prinsessan. Pahus taisi mennä salapoliisiromaanin alku- ja sadun loppujuonet sekaisin ja vielä samaan lauseeseen. Näin se vain on myös DG-putkessakin. Aluksi luulee kaikenlaista, mutta lopulta tiedon lisääntyminen, kollegoiden tuki ja uuttera työ palkitaan elinikäiseen mukavaan muistoon.

Toisaalta monipuolista ja mieluisaa toimintaa on odotettavissa. Olen lopulta hyvinkin rauhallisin mielin, kun hyvä piirihallitus alkaa olla kasassa. Vahva yhteistyö ja luottamus E-piirin hyvään Lions-toimintaan rauhoittaa kenet tahansa. Yhdessä me saamme hyvän kauden myös 2014 - 2015.





Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin