Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Sokeri pohjalla

 

Näin totesin LC Urjala/Linnattarien klubikokouksessa 19.3 Kahvila-Ravintola Onnikassa Urjalassa. Tuo vierailu oli nimittäin viimeinen virallinen klubivierailuni piirikuvernöörinä. Toki epävirallisiahan saattaa vielä olla edessäpäin.

 

Kokouksessa olivat mukana myös Kalle ja Kaija Ylinen. Klubi on heille eräänlainen kummiklubi, koska Linnatteret on perustettu Kallen kaudella.

 

Normaalin saarnan Linnattarille pidin ja kiltisti jaksoivat kuunnella, vaikka aikaa menikin puolisen tuntia. Hieman tuli sellainen fiilis, että tämän vierailuesitykseni alan jo pikkuhiljaa oppia. Olihan tämä 37. esitys tällä kaudella. Toisaalta fiilikset olivat haikeat, esitys kun oli vihonviimeinen.

 

Linnattarien klubi on nuori ja pirteä, tekemistä tuntui heillä olevan vaikka muille jakaa. Toivottelen kaikkea hyvää Linnattarille, hyvä tulee kun vain samaan malliin jaksaa jatkaa.

 

Yhteenvetona kolmen vuoden aikana käymistäni vierailuista voin todeta, että yhtäkään vierailua ei ole tarvinnut katua. Kaikista on jäänyt hyvä mieli ja kaikki ne ovat avartaneet näkemystäni piiristämme.

 

Kiitos vielä kerran kaikista vierailuistani.




Linnattaria. Kalle ja Kaija vasemmalla.
Linnattaria. Kalle ja Kaija vasemmalla.
Linnattaria.
Linnattaria.
Linnattaria.
Linnattaria.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin