Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Vesilahti 30 vuotta

Perjantaina 10. tammikuuta LC Vesilahti juhli 30 vuotista taivaltaan Hukianhovissa Laukon kartanon maisemissa Vesilahdessa. Kuinka ollakaan, myös piirikuvernööri puolisoineen oli kutsuttu kemuihin ja sellaista kutsuahan me mielellämme noudatamme, varsinkin kun on kyseessä kotilohkoon kuuluva naapurikunnan klubi.

 

Hukianhovissa olin kokoustanut ennenkin lähinnä Sakkola-Säätiöön liittyvissä palavereissa, joten kyllä tiesin mitä odottaa. Siis hyvää ruokaa ja juomaa loistavissa puitteissa. Ruoka olikin erinomaisen hyvää, mutta kaikesta tarjolla olleesta juomapuolesta en pysty lausumaan käsitystäni. Jouduin nimittäin tyytymään puoleen lasilliseen punaviiniä, kun olin joutunut paluumatkallakin kuskiksi. Yritin kyllä Annelille varovasti ehdotella, että josko viettäisimmekin perheessämme tasa-arvon päivää. Eli kun minä ajoin menomatkan, niin Anneli olisi ajanut paluumatkan. Ei kuulemma käynyt laatuun.

 

Vesilahden uusi naisklubi LC Vesilahti/Kurjettaret (luitte oikein, Karhottaret on matkan varrella muuttunut erinäisistä syistä Kurjettariksi) oli näkyvässä roolissa juhlissa. Oli hienoa todeta, että klubien välinen yhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle ilman minkäänlaista kitkaa. Juhlat olivat lämminhenkiset kaikkine klubin historian muisteluineen, pikku puheineen ja palkitsemisineen. Lopuksi ehdimme vielä pyörähdellä muutamaan kertaan parketillakin ennen kuin kotimatka alkoi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta. Vähää ennen puoltayötä lähdimmekin kotimatkalla, mutta muu juhlaväki jäi vielä ilonpitoa jatkamaan. Tiedä sitten, miten pitkään kekkerit jatkuivatkaan.

 

Poislähteissämme meitä kehotettiin ajamaan varovasti, koska Vesilahti on peuravaara-aluetta. Kovin suuriin elikoihin emme törmänneet. Suurimmat olivat ne kaksi metsäjänistä, jotka tuntuivat olevan hippasilla ja loikkivat hirveää vauhtia editsemme tien poikki. Usein Risto (puolikesy piharusakkomme) on ollut meitä vastaanottamassa saapuessamme yömyöhään kotiin. Nyt ei Ristoa näkynyt, missä lie ollut reissuillansa.

 

Aloimme valmistautua seuraavan illan Melvin Jones –juhliin, joista enemmän seuraavassa blogissa.


Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.
Juhlaväkeä.

Onnitteluadressia lukemassa.
Onnitteluadressia lukemassa.
Tervehdyspuhe.
Tervehdyspuhe.
LC vesilahti/Kurjettarien tervehdys.
LC vesilahti/Kurjettarien tervehdys.

Satu Karvinen ja Mervi Lumia LC Vesilahti/Kurjettarista palaveeraavat.
Satu Karvinen ja Mervi Lumia LC Vesilahti/Kurjetta...
Palkitsemisseremoniat meneillään.
Palkitsemisseremoniat meneillään.
Vuosien varrelta -muistelot.
Vuosien varrelta -muistelot.

Bändillä jytää.
Bändillä jytää.
Parketillakin pyörähdeltiin.
Parketillakin pyörähdeltiin.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin