Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Long time no see

Edellisestä blogista onkin jo vierähtänyt aikaa, mikä johtuu siitä että piirikuvernööri kävi jopa ulkomailla saakka humputtelemassa, mutta siitä enemmän hieman tuonnemmassa blogissa. Tässä kirjoituksessa voisin ihan lyhyesti kertoa viikon 13 alkupuolelle osuneista kahdesta tapahtumasta.

 

Maanantaina 24.3 pidimme jälleen palaveria piirikokouksen tiimoilta. Paikka ja joukko oli sama kuin edelliselläkin kerralla 7.3 eli olimme Ilkka ja Airi Kivelän kotona. Edelliskerralla olimme varoitelleet Airia, että missään nimessä mitään ei tarvitse sitten tarjota, kun alvariinsa ravaamme täällä isäntäväkeä häiritsemässä. Juu, kiitos vaan, hyvää oli tälläkin kertaa. Tästä kokouksesta ei sen kummempaa kuin että piirikokousvalmistelut etenevät kuin juna, toivottavasti eivät kuitenkaan kuin Pendolino-sellainen.

 

Keskiviikkona 26.3 oli vuorossa Lions-liiton hallituksen kokous Helsingissä liiton toimistolla. Maaritin lisäksi paljon oli koolla vakavamielisiä (herras)miehiä liiton neuvotteluhuoneen pyöreän pöydän ympärillä tärkeistä asioista keskustelemassa ja niistä viisaita päätöksiä tekemässä. Kokouksen lopuksi pidimme vielä johtamista ja brändiä käsittelevän seminaariosuuden. Näistäkään ei sen enempää, pöytäkirja on nähtävillä Lions-liiton sivuilla.

 

PS. Hieman tuolla yläpuolisessa tekstissä narrasin. Oikeasti Liiton neuvotteluhuoneen pöytä ei ole pyöreä.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin