Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Kynttiläkirkkokonsertti

LC Tampere/Ruotu ja LC Tampere/Siilinkari yhdessä Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa järjestivät tunnelmallisen kynttiläkirkkokonsertin Tampereen Tuomiokirkossa sunnuntaina helmikuun toisena päivänä. Ilmakin oli kuin luotu tällaiseen tapahtumaan, pikku pakkasta ja hienoista lumisadetta.

 

Satuimme koko kuvernööritiimi puolisoinemme saapumaan samaan aikaan ja pääsimme näin samaan penkkiriviin. Völjyyn otimme vielä Reima ja Aila Mäkelän ja niinpä meitä oli komea penkillinen piirihallitusporukkaa koolla.

 

Konsertti tosiaan oli hyvin tunnelmallinen satoine kynttilöineen; jokainen sisääntulija sai käteensä tuohuksen, jonka sytytti ja sijoitti kirkon alttarille. Itse ohjelmasta ei sen enempää, oli ymmärtääkseni enemmänkin klassispainotteista, mieleen jäi erityisesti J.S. Bachin Air, jonka Jousikvartetto Valo soitti konsertin loppupuolella. Aina vaan tuo kappale jaksaa säväyttää. Tarkempi kuvaus ohjelmasta löytyy E-piirin sivuilta.

 

Kynttiläkirkkokonsertteja on järjestetty jo vuodesta 1982. Hieno ja tunnelmallinen tapahtuma, joka tänäkin vuonna veti Tuomiokirkon lähes täyteen väkeä. Toivottavasti tämä tapahtuma jatkuu vielä moniaita vuosia tulevaisuudessakin.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin