Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Toijala/Arvo Ylppö 10 vuotta

Lauantaina 26.4 oli vuorossa LC Toijala/Arvo Ylpön 10-vuotisjuhlat. Klubihan on naisklubi ja toimii erittäin aktiivisesti, jota osoittaa heidän saamansa kauden 2012-2013 piirin parhaan klubin palkinto, jonka Tapani Matintalo ojensi klubille Lempäälän piirikokouksessa.

 

Juhlat pidettiin Toijalassa Seurantalo Sampolassa, joka tarjosikin juhlille oivat puitteet. Kutsuvieraslista oli vaikuttava, kutsuttuina olivat mm. PCC Marja-Leena Knuutinen, PCC Heidi Rantala, PDG Timo Lehtonen, PDG Jaanus Pilv Virosta sekä tietysti sokerina pohjalla istuva DG puolisoineen. Ohjelmaa piisasi pitkin iltaa ja käytetyissä puheenvuoroissa tuli jälleen kerran esiin naisklubien perustamiseen liittyvät vaikeudet. Nimittäin PDG Timo Lehtonen omassa puheenvuorossaan kertoi, että hän oli ottanut kunnia-asiakseen perustaa uuden klubin piiriin oman kautensa aikana ja luontevinta tuolloin oli perustaa naisklubi Timon omaan kotikuntaan Toijalaan. Kuinka ollakaan, asiasta nousi Timon omassa klubissa LC Toijala/Akaassa varsinainen haloo ja klubi ei suostunutkaan uuden naisklubin kummiklubiksi, joksi pitikin näin ollen pyytää LC Toijala. Tosin nykyään Toijalassa molemmat miesklubit ovat tyytyväisiä siitä, että naisklubi tuli aikoinaan perustetuksi ja yhteistoiminta klubien kesken sujuu kitkattomasti. Paikalla oli myös Akaan Seudun päätoimittaja, jolla oli ihan vastaavanlaista kerrottavaa Rotareista. Hän kuuluu nimittäin paikalliseen Rotary-klubiin, mitä valitettavaa seikkaa toki muisti yleisöltä pyytää anteeksi. Mikäli muistan hänen kertomansa oikein, niin aikoja sitten paikallista Rotary-klubia oltiin muuttamassa sekaklubiksi, mikä johti yhdentoista jäsenen joukkoirtisanoutumiseen.

 

Juhlat sujuivat lupsakkaissa tunnelmissa ja väki tuntui viihtyvän mainiosti hyvän ruuan, hyvän juoman ja iloisen seurustelun merkeissä. Myös palkitsemiset toivat oman mausteensa juhlaan. Mielestäni tässä juhlassa palkitsemisia oli juuri sopivassa suhteessa klubin Leijonien aikaansaannoksiin; havaintojeni mukaan yleensä klubit harrastavat palkitsemisia liian niukasti. Kunnianosoituksista mainittakoon Merja Lehtosen lyönti Arne Ritari –killan jäseneksi sekä klubin presidentin Pirkko-Liisa Parikan saama Arne Ritari –killan I-Ruusukkeen ansiomerkki. Molemmat tulivat saajilleen täytenä yllätyksenä. Itse pääsin jakamaan Eila Arvoselle I-Ruusukkeen ja Eeva Tujuselle piirikuvernöörin tunnustuspalkinnon G171, molemmat saajilleen tottakai täytenä yllätyksenä.


Presidentti Pirkko-Liisa Parikka lausui tervetuliaissanat.
Presidentti Pirkko-Liisa Parikka lausui tervetulia...
PCC Marja-Leena Knuutinen piti juhlapuheen.
PCC Marja-Leena Knuutinen piti juhlapuheen.
Juhlatila.
Juhlatila.

Juhlatila.
Juhlatila.
Lauluesitys.
Lauluesitys.
Välillä huidotiin miekalla.
Välillä huidotiin miekalla.

Merja Lehtonen lyötiin ritariksi.
Merja Lehtonen lyötiin ritariksi.
Presidentti Pirkko-Liisa Parikka palkitaan Arne Ritari -killan I-Ruusukkeen ansiomerkillä.
Presidentti Pirkko-Liisa Parikka palkitaan Arne Ri...
Eila Arvonen palkitaan I-Ruusukkeella.
Eila Arvonen palkitaan I-Ruusukkeella.

Klubin sihteeri Pia Saartila palkitaan.
Klubin sihteeri Pia Saartila palkitaan.
Piirin tervehdyspuhetta pitämässä.
Piirin tervehdyspuhetta pitämässä.
LC Toijala/Arvo Ylpön Leijonat yhteiskuvassa.
LC Toijala/Arvo Ylpön Leijonat yhteiskuvassa.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin