Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Ulkoruokinnassa

Syyskuun viimeisenä sunnuntaina vietettiin E-piirin ulkoilupäivää Lempäälän Birgitan polun Kirskaanniemen laavu- ja nuotiopaikalla. Olin varta vasten tilannut hyvän sään ja suhteet yläkertaan näyttävät olevan kunnossa, koska saimme mukavan pilvipoutaisen sään ja hieman sekaan vielä auringonpaistettakin. Väkeä tosin olisi voinut olla mukana enemmänkin, nyt meitä oli viitisentoista sään uhmaajaa liikenteessä. Tosin ei siinä säässä sitten sen kummempaa uhmaamista ollutkaan.

 

Ensimmäinen yllätys oli paikan suuri suosio. Parkkipaikka oli noin kilometrin päässä varsinaisesta nuotiopaikasta ja autoja oli parkkipaikka pullollaan ja tienvieretkin täynnänsä. Eipä siinä sitten muuta kun tavarat kantoon ja taivaltamaan kohti määränpäätä. Hyvin me sinne mahduimmekin, paikka oli laaja ja piti sisällään useampiakin nuotiopaikkoja. Kaikille taisi tulla sellainen fiilis, että tähän hienoon paikkaan ja ylipäätään retkeilemään Birgitan polulle pitää tulla toistekin.

 

Piirin ympäristöaktivisti Harri Isomuotia ja puoliso Seija olivat varanneet evästi mukaan pienen pataljoonan tarpeiksi, oli sämpylää lisukkeineen, pullaa, kahvia, teetä ja mehua. Syöpöttelyn kruunasi makkaran- ja letunpaisto nuotiolla. Näin taisi tuumata myös Kalle Oinaan Ransu-koira (joka ihan oikeasti oli sen oikean Ransun näköinen), sen verran herkkupaloja hänenkin suuhunsa tipahteli. Olin huomaavinani, että ainakin puolitoista makkaraa ja muita tykötarpeita päälle. Ransu tosin päästeli menemään ympäri Kirskaanniemeä kuin Viitamaan susi, joten ehkäpä se tukeva tankkaus tuli ihan tarpeeseen.

 

Taas tuli yksi hieno kokemus lisää ja pieni kipinä jäi kytemään siitä, että Birgitan polun kohteisiin pitää ensi kesänä päästä tarkemmin tutustumaan.


Parkkipaikalla kokoonnuttiin.
Parkkipaikalla kokoonnuttiin.
Ransu-koira.
Ransu-koira.
Nuotiopaikalla, tähän emme jääneet, vaan etsimme paremman.
Nuotiopaikalla, tähän emme jääneet, vaan etsimme p...

Kaunista metsämaisemaa Kirskaanniemessä.
Kaunista metsämaisemaa Kirskaanniemessä.
Kaunista ja jylhää rantamaisemaa Kirskaanniemessä.
Kaunista ja jylhää rantamaisemaa Kirskaanniemessä.
Jorma Pylväs, Aita Sulonen ja Antti Hynnä pitämässä Piirileijona-lehden toimituspalaveria.
Jorma Pylväs, Aita Sulonen ja Antti Hynnä pitämäss...

Joukkoon ovat liittyneet Kalle Oinas, Pekka Siitonen ja Rauno Sulonen.
Joukkoon ovat liittyneet Kalle Oinas, Pekka Siiton...
Kahvittelua.
Kahvittelua.
Makkaranpaistoa.
Makkaranpaistoa.

Nuotiopaikkamme.
Nuotiopaikkamme.
Ransu saa mahansa täyteen.
Ransu saa mahansa täyteen.
Lättyjen paistoa.
Lättyjen paistoa.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin