Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Lokakuun toinen viikko ja kolme klubivierailua

Lokakuun toinen viikko käynnistyi klubivierailulla LC Siuroon, joka kokoontui Siuron Nuorisotilassa. Vaikka olinkin monen monta kertaa ajanut pitkin Porin tietä Linnavuoreen, niin siitä eteenpäin kohti Siuron keskustaa en koskaan ollut tullut ajaneeksi. Tälläkin reissulla voidaan siis todeta matkailun avartaneen. Kokouksessa keskusteltiin uudesta jäsenestä, joka yksimielisesti päätettiinkin ottaa klubiin; yksi uusi jäsenehdokas vielä miettii liittymistä. Jäsenhankinnan suhteen, ja myös muutenkin, klubin asiat tuntuvat olevan siis kondiksessa. Pienenä yllätyksenä itselleni tuli se, että klubilaisten mukaan he ovat joskus keskustelleet naisten ottamisesta klubiin. Tämä on tietysti ihan positiivinen asia, mikäli klubi niin hyväksi näkee ja se on erinomainen tapa lisätä klubin jäsenmäärää. Tuntui kuitenkin siltä, että asian konkretisoituminen vaatii vielä jonkin verran kypsyttelyä.

 

Tiistaina vierailin LC Tampere/New Diamondsin kokouksessa ravintola Henriksissä. Etukäteen vierailu jännitti sen verran, että juuri ennen kokousta piti käydä hakemassa hammaslääkäristä puudutuspiikki; toivottavasti en kuitenkaan pahemmin vierailupuheeni aikana sössöttänyt. Tai jos sössötinkin, niin se varmasti johtui puhettani tarkkaan seuraavasta nuoresta noin kahdestakymmenestä silmäparista. Klubilaiset kun ovat iältään 25-35 vuotiaita ja tällaisen vanhan sedän mielestä varsin näpsäkän näköisiäkin (tätä ei saa tulkita minkäänlaiseksi sovinismiksi tai muuksikaan negatiiviseksi ajatteluksi); ihan meinasivat pasmat välillä mennä sekaisin. E-piirin klubien joukossa ehdottomasti poikkeavan piristävä porukka, kertakaikkiaan. Muutenkin touhu tuntui olevan erittäin pirtsakkaa ja vailla turhia muodollisuuksia. Kokouksessa otettiin klubiin kaksi uutta jäsentä, joten jäsenkehityskin näyttäisi olevan turvattu. Tsemppiä vaan ja kaikkea hyvää timanttisille timanteille!

 

Keskiviikkona ajelinkin karseassa säässä Parkanoon Ravintola Parooniin, jossa paikallinen klubi LC Parkano piti kokoustaan. Parkano on yksi niistä paikkakunnista, jonne olin ajatellut yhden uuden naisklubin mahtuvan. Keskusteluissa klubilaiset kuitenkin epäilivät mahdollisuuksia lähinnä paikkakunnan naisten passiivisuudesta johtuen. Noh, kuulostellaan asiaa ja jätetään homma vaikkapa seuraajani Eskon hoteisiin. Tännekin oltiin uutta jäsentä puuhaamassa, joten hyvältä näyttää. Kotimatkalle minut työnnettiinkin sitten päreet kainalossa. Nimittäin klubin pärekattotalkoista oli jäänyt ylijäämäpäreitä, joista oli rustattu päreristikoita, joiden keskelle oli porattu reikä. Näitä sitten sopii käyttää vaikkapa kynttilänjalkoina toki erityistä varovaisuutta noudattaen.


Esitystä pitämässä Siurossa.
Esitystä pitämässä Siurossa.
LC Siuron kokouksesta.
LC Siuron kokouksesta.
LC Tampere/Diamonds kokoustaa.
LC Tampere/Diamonds kokoustaa.

Toisenkin pöydänpuolen naisten piti päästä kuvaan.
Toisenkin pöydänpuolen naisten piti päästä kuvaan.
LC Parkanon kokouksesta.
LC Parkanon kokouksesta.
LC Parkanon terävä pää, pressa oikealla ja sihteeri.
LC Parkanon terävä pää, pressa oikealla ja sihteer...

Päreet kainalossa kuljettiin Parkanon kokouksesta kotiin.
Päreet kainalossa kuljettiin Parkanon kokouksesta...


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin