Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Piirikokouspeijaiset

Maanantai-iltana 26.5 piirikokoustyöryhmä kokoontui Kivelöille piirikokouspeijaisiin. Aivan aluksi todettiin piirikokouksen onnistuneen erinomaisesti, siitä todisteena ympäri E-piiriä sadelleet sekä kirjalliset- että suulliset kiitokset. Tämän blogin lopussa esimerkkinä PDG Esko Halmeelta tulleet kiitokset. Suurin kunnia kuuluu itseoikeutetusti Ilkka Kivelälle, joka työryhmän puheenjohtajana kantoi suurimman vastuun järjestelyistä.

 

Myös liiton pääsihteeri Maarit Kuikka onnitteli järjestelyistä käydessäni piirikokouksen jälkeen Lions-liiton hallituksen kokouksessa. Erityisesti hän jaksoi ihastella, miten ripeästi kokouspaikka purettiin kokouksen jälkeen. Sehän tosin johtui siitä, että palkitsemiset hieman venyttivät kokousta ja iltajuhla alkoi painaa päälle. Osalla purkuporukasta luonnollisesti oli kiire ryyp… siis tuota rentoutumaan raskaan päivän päälle.

 

Kokouksessa käytiin lähinnä läpi kokouksen taloutta. Ideanahan oli se, että pyrittiin tekemään mahdollisimman vähän voittoa ja pidettiin hinnat mahdollisimman alhaisina. Tämä toteutuikin erinomaisen hyvin, koska tilat saatiin kunnalta ilmaiseksi ja lounas- sekä kahvitarjoilu saatiin Satu Luukkaalta hyvin edulliseen hintaan.

 

Hinnoittelu näytti osuneen nappiin, koska viivan alle jäi ainoastaan muutama sata Euroa. Näin ollen jokainen järjestelyissä mukana ollut klubi saa noin parisataa Euroa vaivanpalkkaa. Tärkeämpää luonnollisesti on hyvin onnistuneista järjestelyistä tuleva hyvä mieli. Tähän loppuun on todettava, että blogin otsikko on hieman harhaanjohtava, koska varsinaisista peijaisista ei siis ollut kysymys. Niissä peijaisissahan kun on tapana juhlia onnistumista joskus hyvinkin kostealla tavalla. Me juhlistimme piirikokousta ainoastaan kahvilla ja kon… siis tuota omenamehulla, nekin Kivelöiden tarjoamina.

 

Alla Esko Halmeen kiitokset järjestelyistä:

 

Ilkka hei

Kiitokset sinulle onnistuneesta piirikokousjärjestelyjen johtamisesta. Luonnollisesti kiitokset kuuluvat myös kaikille järjestelytoiminnan jäsenille.

Suomen lippu, E-piirin lippu ja klubilippusaattue toivat juhlavan tunnelman. Lähetetty seppelepartio Sankarihaudoille oli koskettava kunnianosoitus sankarivainajillemme. Tämä lippujärjestely antoi lisäaikaa itse kokousasioille, tunnelman kärsimättä. Oli myös tilaisuus keskinäisille kuulumisten vaihtamiselle, mikä on lionstunnetta voimistava asia.

Olin mukana näkemässä ja kokemassa vain osan päivän annista, mutta tulin vakuuttuneeksi kokouspaketin toimivuudesta.

Kokoustilanteiden harkitun tiukka hallinta poisti ylipitkät puheet, asioiden kuitenkin tullessa täysin selväksi. Piirikuvernöörimme Antti Hynnä onnistui toiminnassaan hyvin, kiitokset myös hänelle siitä. Olisi muutakin kehuttavaa, mutta antaa olla, ettette tuli liian ylpiäksi.

Uskon, että kokouksen henki innostaa porukkaa ensi kerrallakin hyvin liikkeelle.

Veljellisesti Esko Halme LC Tampere


Peijaiset menossa.
Peijaiset menossa.
Peijaisissa juotiin vain kahvia ja mehua.
Peijaisissa juotiin vain kahvia ja mehua.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin