Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Hämeenkyrö/Kyröttärien lippua naulaamassa

Lauantai-iltana 23.11 1. VDG Esko Hietanen antoi minulle ja Annelille oikein kunnon kyytiä, matkustimme nimittäin Eskon kyydissä Hämeenkyrön Heiskaan LC Hämeenkyrö/Kyröttärien lipunnaulausjuhlaan. Juhlaan toi oman tunnelmansa sähköjen katkeaminen kesken tervetulopuheen ja katkos jatkui koko lipunnaulaamisseremonian ajan. Tämä ei lainkaan haitannut, pikemminkin päinvastoin, nimittäin kynttilöiden tuike loi hienon tunnelman seremoniaan. Hämmästyin itsekin minussa piileviä puusepän kykyjä, kun tuli minun vuoroni naulata lippua. Osasin tarttua vasaraan oikeasta päästä, osasin pidellä sitä oikein päin naulatessa ja osuinpa vielä naulaankin, enkä esimerkiksi peukaloon. Melkoinen suoritus, vaikka itse kehunkin. Mutta kukas piirikuvernöörin hännän nostaisi, ellei… (ei, nyt alkaa lipsahtaa hävyttömien puheiden puolelle).

 

Loppuvaiheessa seremoniaa minua hieman rupesi jännittämään, pitämäni juhlapuheen aika lähestyi ja valot olivat pimeänä ja tällaisen vanhan ukon hämäränäkö ei enää ole parhaimmillaan. Onneksi kuitenkin valotkin tulivat takaisin ihan ajallaan, eikä tarvinnut tekstiä kovin pahasti tihrustella.

 

Virallisen ohjelman jälkeen taas syötiin ja hyvin syötiinkin ja täytyy sanoa, että sitä herkkua on tässä piirikuvernöörikaudella saanut ihan tarpeeksi asti maistella. Anteeksi vain PDG Kalle Ylinen, mutta seuraava sattumus minun on tässä yhteydessä ihan pakko kertoa. Nimittäin vain kerran piirikuvernööri on tällä kaudella jätetty nälkäiseksi ja se sattui LC Karkun klubivierailulla. Siellä nimittäin oli sattunut jokin tietokatkos ja kaikki klubilaisetkin jäivät nälkäiseksi, kun ei ollut minkäänlaista ruokaa tarjolla. Kallen kanssa istuimme Kyröttärien kanssa samassa pöydässä ja yhdessä tälle jutulle naureskelimme. Eli en ole siitä katkera ja Kallen kanssa edelleenkin olemme hyviä ystäviä.

 

Kaiken kaikkiaan oikein onnistuneet ja mukavat juhlat.


Onnittelemassa Kyröttäriä.
Onnittelemassa Kyröttäriä.
1. VDG Esko Hietanen onnitteluvuorossa.
1. VDG Esko Hietanen onnitteluvuorossa.
Lipun naulaus. Huomaa, että vasara on kädessä oikeinpäin.
Lipun naulaus. Huomaa, että vasara on kädessä oike...

Nimenkirjoitus.
Nimenkirjoitus.
Lipun siunaus.
Lipun siunaus.
Juhlapuhe.
Juhlapuhe.

Juhlayleisöä.
Juhlayleisöä.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin