Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Lempäälä/Birgitan kokouksessa

Rauhasta ei ollut tietoakaan, kun 20.11 myöhään, ah niin myöhään illalla, lopen uupuneena ja kaikkeni Lions-aatteelle uhranneena raahauduin kotiin. Meillä oli mitä melkoisin meno päällä, kun LC Lempäälä/Birgitta piti kokoustaan. Annelihan nimittäin on ko. klubin charterpresidentti, siksipä kokoustivat meillä. Tämähän oli minulle päivän kolmas Lions-tapahtuma, eräänlainen ennätys tämäkin.

 

Klubi toimii tällä hetkellä LC Lempäälä/Sääksjärven liitännäisklubina, koska mukaan on saatu vasta kymmenkunta naista. Tosin meikäläinen heiluu ympäri Lempäälää kuin Jehovan todistaja ilosanomaa saarnaten ja Lions-lappusia naisille tyrkyttäen. Harras toiveeni on, että vielä kuluvan kauden aikana tämäkin klubi saataisiin ihka oikeaksi klubiksi nostamalla jäsenmäärä vähintään 20 leijonaan. Näin saataisiin CC Asko Merilän toive kahdesta uudesta piirikohtaisesta naisklubista täytettyä E-piirin osalta.

 

Tälläkin kertaa oli saatu mukaan houkuteltua uusi jäsenehdokas, nimittäin naapurin rouva Jonna Viljanen. Hän olikin allekirjoittanut liittymispaperit tuota pikaa. Hienoa! Jonna on innokas koiraharrastaja ja elättelenkin toiveita, että hän pystyisi houkuttelemaan mukaan saman harrastuksen ympärillä olevia ystävättäriään. Jonnalla oli mukanaan myös hieman karvaisempi rouva (nyt narrasin, itse asiassa kyseessä on herra) elikkä superkiltti ja hypersöpö Lassie nimeltään Remo. Nimi ei ainakaan liene peräisin eräästä kioskikirjasarjasta, jolla sattuu olemaan sama nimi, kiinnostuneet käykööt katsomassa asiaa linkistä .

 

Täytyy jatkaa ilosanoman julistusta, kyllä tuo Birgittakin vielä tällä kaudella jaloilleen nostetaan. Seuraavan kerran värväystä jatketaan marraskuun lopulla Sääksjärven Joulutorilla sekä Turkkisen Joulupolulla. Ne ovat Lempäälässä suuria Lions-tapahtumia, joissa lienee runsaasti sopivia ”uhreja” liikkeellä.


LC Lempäälä/Birgitan kokouksesta.
LC Lempäälä/Birgitan kokouksesta.
Anneli ja klubin uusimmat leijonat Jonna ja Mirja.
Anneli ja klubin uusimmat leijonat Jonna ja Mirja.
Raili ja piirin GMT-johtaja Marja.
Raili ja piirin GMT-johtaja Marja.

Anneli rapsuttaa Remoa.
Anneli rapsuttaa Remoa.
Remo-koira mietteliäänä.
Remo-koira mietteliäänä.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin