Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Hallitushommissa

23.1 suunnistin kohti Lions-liiton toimistoa hallituksen kokoukseen. Itseni lisäksi Jari Rytkönen, Jari Vuorinen ja Jukka Kärkkäinen olivat saapuneet hieman turhan aikaisin. Kokous nimittäin normaalista kello 10.00 poiketen alkoi kello 11.00, mitä meistä kukaan ei riittävällä pontevuudella ollut pannut merkille. Pidimmepä siinä sitten tunnin verran mukavia rupatellen varjohallituksen kokouksen lions-maailmaa parantaen. Ja jos se maailma meidän puheistamme tokenisi, niin jo tällä hetkellä eläisimme eräitä vanhoja filosofisia viisauksia mukaellen ”parhaassa mahdollisessa maailmassa”. Tosin monet empiiriset indiisit (näettekös kaikki kansa, miten meikäpoika heittelee noita sivistyssanoja ihan tuosta vaan) antavat aiheen olettaa, että maailma ei meidän höpinöistämme ole piitannut pätkääkään.

 

Itse kokouksesta ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa, käsiteltiin pääasiassa erinäisiä rutiiniluontoisia asioita. Laiskottaakin niin pirusti, että en tässä taida tämän kummemmin asiasta raportoida.

 

Kaiken kaikkiaan voisin todeta, että Lions-hommien suhteen viikko oli hyvin rauhallinen, vain kaksi tilaisuutta. Toinen on lauantain LC Tampere/Kanjonin vuosijuhla, mutta siitä enemmän seuraavassa kirjoituksessa.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin