Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Tonttuilemassa Orivedellä

Sunnuntaina 15. Päivänä joulukuuta lähdin Annelin kanssa tonttuilemaan Orivedelle, tarkemmin ottaen pyörähdimme LC Oriveden jouluisessa Tonttujen Yö –aktiviteetissa. Se järjestettiin idyllisessä Patamäen ulkoilmamuseossa. Vaivaa säästääkseni (siis laiskottaa) olen kopioinut allaolevan tekstin LC Oriveden kotisivuilta (), teksti puhukoon puolestaan:

 

Tonttujen Yö -tapahtuma on saavuttanut suuren suosion paikkakunnalla. Se on muodostunut monelle jo perinteiseksi tavaksi alkaa joulun odotus. Idyllinen Paltanmäen museomaisema kauniisti valaistuna lyhtyineen ja jätkänkynttilöineen onkin oivallinen tapa saada joulutunnelma mieleen. Lapsille ja lastenmielisille on tarjolla aina monenlaista ohjelmaa. On pukki ja muori, leivonnaisia, lahjatavaroita, käsitöitä, leikkejä ja muuta mukavaa. Joka vuosi tapahtuma on kerännyt komeasti väkeä paikalle nauttimaan aidosta vanhan ajan joulutunnelmasta.

 

Porukkaa, erityisesti lapsiperheitä oli kiitettävästi liikkeellä. Silmiinpistävää oli myyntiartikkeleiden edullisuus, esimerkiksi kahvin tykötarpeineen (joulutorttu tai jokin muu leivonnainen) maksoi vain yhden Euron. Selvästikään klubi ei halua tällä aktiviteetilla rikastua, vaan pikemminkin luoda hyvää jouluista mieltä ympärilleen. Oli oikein mukava jouluinen tapahtuma, kaikille voin lämpimästi suositella vierailua tapahtumaan ensi jouluna.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin