Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Tapahtumia piisaa edelleenkin

Viikolla 20 ei pitänyt olla mitään ihmeellistä, mutta miten sitä kaikenlaista taas olikin siunaantunut. Muutamista tapahtumista olenkin jo edellisissä blogeissa kirjoittanut, mutta tässä vielä pari lisää.

 

Byrokratian pyörät ovat hyvässä rasvassa, niin vinhasti ne näyttävät pyörivän. Eipä riittänytkään tuo tiistai-illan puumerkkien piirto, vaan keskiviikkona urakkaa jatkettiin. Elikkä kun olin kotiutunut Tampereen tapaamisesta, niin jopa Marja soitteli, että hänellä olisi lisää allekirjoitettavia papereita. Homma olikin nyt hieman monimutkaisempi kuin viimeksi, tosin papereita oli vain yksi, mutta sekä minun että Annelin puumerkit siihen vaadittiin. Kunnialla tuostakin selvisimme.

 

Torstaina puolestaan piti valmistella kuvernöörin potkiaisia. Kyseisessä tilaisuudessa kuvernööriä ei pahemmin potkiskella, mutta sen sijaan Esko ja Leila ”potkaistaan” conventioniin Torontoon. Tilaisuus on tuonnempana Lempäälän Ehtookodossa ja Satu Luukkaan kanssa piti käydä sopimassa tarjoilupuolesta. Tai siis Anneli sopi, minä kuuntelin hyväksyvästi nyökkäillen vierestä.

 

Sen verran kaikenlaista on viikon varrelle kertynyt ja kertyy, että kirjaanpa alle viikko-ohjelmani, siis kaikki erilliset iltatilaisuudet (tulipa huono muotoilu allaolevalle tekstille, tämä sivusto ei näköjään ymmärrä tabulaattorin päälle mitään):

 

Maanantai:       Esittely Lempäälän kunnanhallituksen kokouksessa Evakkopuiston porsaspatsashankkeesta,   mukana Hannu Turkkinen ja Eero Pilviniemi (porsaspatsashankkeesta olen kirjoittanut parissakin edeltävässä blogissa).

Maanantai:       LC Lempäälä/Birgitan perustamiskokous (katso erillinen blogi).

Tiistai:              Tapaaminen Lempäälän museoraitilla Lempäälä-seuran, Sotaveteraanien ja muiden museotoimintaa Museoraitilla ylläpitävien järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Keskusteltiin Museoraitin museoiden yhteistyön syventämisestä. Sakkola-Säätiöstä mukana Hannu Turkkinen, Eero Pilviniemi ja Aila Alanen.

Tiistai:              Byrokratian pyöritystä LC Lempäälä/Birgitan perustamisen tiimoilta (katso erillinen blogi).

Keskiviikko:     Palaveri Azim Khamisan tulevasta vierailusta (katso erillinen blogi).

Keskiviikko:     Byrokratian pyöritystä LC Lempäälä/Birgitan perustamisen tiimoilta (katso teksti yllä)

Torstai:             Palaveri Ehtookodossa (katso teksti yllä)

Perjantai:          Imurointia kotona (ei erillistä blogia)

Lauantai:          Puolisopäivä (tulee erillinen blogi)

Lauantai:          LC Lempäälän kevätjuhla (tulee erillinen blogi)

Sunnuntai:         LC Toijala/Arvo Ylpön hallituksen vaihtokokous (tulee erillinen blogi)

 

Ihan kiva hässäkkä, eipä tulee vapaa-ajan ongelmia. Alkuviikosta ajattelin, että onpa mukavaa saada edes yksi vapaailta viikossa, mutta äkkiäpä Anneli senkin torppasi ilmoittamalla, että meillä muuten perjantaina siivotaan ja herra on hyvä ja rupeaa imuroimaan.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin