Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Tulevaa kautta suunnittelemassa

Jokin aika sitten Esko Hietaselta kävi käsky kokoontua hänen mökilleen suunnittelemaan tulevaa kautta. Mikäpä siinä, siis sunnutai-iltapäivällä 4.5 suuntasimme Eskon mökille Teiskoon. Paikalla olivat myös Lumpeet (siis vastavalittu 2. VDG puolisoineen), Voutilaiset sekä Ilkka Kivelä. Muitakin oli paikalle kutsuttu, mutta heillä oli pätevä syy poissaololleen.

 

Aluksi nautimme Leilan keittämän oikein makoisan kolmen kalalajin kalakeiton, muistaakseni siinä oli siikaa, kuhaa sekä taimenta ja päälle vielä kunnon täytekakkukahvit. Esko oli huolehtinut kaloista ja Leila kakusta. Meinasinpa ihan unohtaa mainita, että koko homman aloittelimme kuohuvaisilla tervetulomaljoilla. Näitä siemaillessamme rohkenin Eskolle lausua vanhan ja viisaan, melkein IPDG:n kuolemattoman viisaan ohjeen ”Tee niin kuin hyvä tulee”. Tuolla ohjeella varmasti pärjää, kun sen joka käänteessä pitää mielessään, niin väärin ei voi mennä. Esko lupasikin tuota ohjetta tunnollisesti noudattaa.

 

Hyvin tuntui olevan Eskolla tulevan kauden suunnitelmat hallussaan. Mitään suuria muutoksia ei tule tapahtumaan, tämähän on sitä jatkuvuutta, jota piirissämme on viime vuosina pyritty noudattamaan. Painotusalueina ovat edelleen jäsenkehitys, uusien klubien perustaminen, koulutus, JoVa, klubityytyväisyys, klubiviihtyvyys jne. Tottakai painotuseroja tulee olemaan Tapsan ja minun kauteeni verrattuna, mutta ei mitään radikaaleja muutoksia. Näillä mennään ja hyvin mennäänkin, näin vakaasti uskon.


Aluksi lusikoitiin soppaa.
Aluksi lusikoitiin soppaa.
Puolisot pitivät kivaa keskenään.
Puolisot pitivät kivaa keskenään.
Miehet pohtivat vakavina syntyjä syviä.
Miehet pohtivat vakavina syntyjä syviä.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin