Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Sastamala/Annastuunan kuukausikokouksessa

Torstaina 16.1 oli puolestaan vuoro ajella Sastamalan Seurahuoneelle, jossa kokousti LC Sastamala/Annastuuna, viime kaudella perustettu naisklubi. Klubi olikin nuorekas ja erittäin pirtsakka, olisikohan keski-ikä ollut jossain neljänkympin korvilla. Ihan sitä tunsi itsensä vanhaksi sedäksi nuorten naisten keskellä, mutta hyvinhän sitä tästäkin ”koettelemuksesta” selvittiin.

 

Kokouksessa tuntui olevan kova tohina päällä, niin kuin naisklubien kokouksissa yleensä pruukaa olevan. Miesklubien joskus hieman jäykähköstä kokoustamisesta ei ollut tietoakaan. Kovalla tohinalla suunniteltiin tulevaa helmikuista talviriehatapahtumaa (nimi vielä auki), johon näyttäisi olevan tulossa noin ziljoona ja yksi erilaista ohjelmanumeroa.

 

Otettiinpa kokouksessa yksi uusi jäsenkin, mistä piirikuvernöörin erityiskiitokset klubille. Tervetuloa vaan joukkoomme, Outi Nyyssönen.

 

Kuten jo totesinkin, niin klubilla tuntui olevan kova meno ja meininki päällänsä. Kun kyseltiin vapaaehtoisia johonkin aktiviteettiin, niin tähtitaivaan tuijottelusta ei ollut tietoakaan, vaan väkeä oli pilvin pimein ilmoittautumassa jos johonkin aktiviteettiin. Juuri tämänkaltaista pirteää toimintaa liikkeemme tarvitsee!

 

Hienoa Annastuunat, teillä on nyt ihan virallinen piirikuvernöörin lupa jatkaa samaan malliin!


Yleiskuvaa kokouksesta.
Yleiskuvaa kokouksesta.
Yleiskuvaa kokouksesta.
Yleiskuvaa kokouksesta.
Yleiskuvaa kokouksesta.
Yleiskuvaa kokouksesta.

Uuden jäsenen juhlallinen vastaanotto.
Uuden jäsenen juhlallinen vastaanotto.
Lion-merkin kiinnitys. Minäkin olisin mielelläni tehnyt tämän homman.
Lion-merkin kiinnitys. Minäkin olisin mielelläni t...


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin