Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Vuoden viimeinen klubivierailu

Torstaina 19.12 matkasin Annelin kanssa Virroille LC Virrat/Tarjanteen yhdistettyyn klubikokoukseen ja pikkujouluun. Ilta oli pimeä, maa lumeton ja ilmassa pientä tihkusadetta, siis ihanteellinen keli tuollaiseen 250 km edestakaiseen autoilumatkaan. Ajomatkan teki entistäkin nautittavammaksi se, että heti alkumatkasta loppui pissapojasta neste; en nyt tässä tarkoita omassa päässäni lilluvaa nestettä, siellä sitä kyllä piisaa. Onneksi perillä PDG Päivi Ihamäki antoi pesunestettä, niin että pääsimme hieman paremmin eväin kotimatkalle; ei, tällä en suinkaan tarkoita sitä, että olisin sen pesunesteen juonut.

 

Kokous pidettiin Nuorisokeskus Marttisen väentuvan tunnelmallisissa tiloissa. Tässäkin kokouksessa oli ilonaiheena uuden Leijonan, Erja Niemelän vastaanotto klubiin. Tervetuloa vain joukkoon tummaan!

 

Tuon kokouksen yhteydessä taisin pitää pisimmän klubiesitelmäni ikinä, peräti 50 minuuttia loppukeskustelu mukaan lukien. Kovasti meillä piisasi asiaa mm. naisklubien perustamisesta uusille paikkakunnille.

 

Tässäkin klubissa oli silminnähden havaittavissa klubilaisten hyvä yhteishenki ja viihtyvyys klubissa. Oikein sydäntä lämmitti jälleen kerran olla todistamassa tällaista tunnelmaa. Illan kruunasi pienimuotoinen pikkujoulu joulupuuroineen ym. tarjottavineen, ohjelmanumeroineen ja joululauluineen. Saimmepa vielä muiden klubilaisten mukana lähtiäislahjaksi klubin presidentin avustajineen tehtailemat Lions-ansiomerkit. Merkit olivat kreppipaperista ja muista tykötarpeista valmistut ja kohtuullisen suurikokoiset, joten eivätköhän ne virallisissa tilaisuuksissa aiheuta ansaittua huomiota, kun tälläämme ne rintapieliin.


Uuden jäsenen juhlallinen vastaanotto.
Uuden jäsenen juhlallinen vastaanotto.
Lionstietoutta uudelle Leijonalle.
Lionstietoutta uudelle Leijonalle.
Siirryttiin salin puolelle DG:n saarnan ajaksi.
Siirryttiin salin puolelle DG:n saarnan ajaksi.

Yleisöä. Jokohan ovat nukahtaneet?
Yleisöä. Jokohan ovat nukahtaneet?
Lisää yleisöä.
Lisää yleisöä.
Lopuksi tonttuiltiin.
Lopuksi tonttuiltiin.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin