Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Vihdoin ja viimein me hitaat hämäläisetkin (vaikka luenkin itseni karjalaiseksi) saimme polkaistua käyntiin johtamisvalmennuksen eli tuttavallisemmin JoVa:n. Jo vain, kyseessä oli siis JoVa I, joka pidettiin Lempäälän lukiolla 26.10. Jatko-osa pidetään 15.3.2014, jonne toki saavat tulla kaikki piirimme leijonat, JoVa I:n käyminen ei ole edellytys osallistumiselle.

 

Minua ja muita asiaan sekaantuneita, ennenkaikkea Esko Hietasta kovasti jännitti se, millaisen suosion tämä kovasti rummutettu JoVa saisi aikaan. Osallistujien maksimimäärä oli 40 (eli yksi luokkahuoneellinen), josta visusti vaikenimme. Toki tarpeen vaatiessa olisimme järjestäneet rinnakkaiskursseja. Yllätyimme kohtuullisen positiivisesti, koska paikan päälle saapui 30 innokasta sanankuulijaa. Vilkkaasta keskustelusta päätellen asia herätti innostusta ja kiinnostusta jopa siinä määrin, että eräät leijonat olivat pettyneitä siihen, että emme antaneet kotitehtäviä. Asia luvattiinkin pyhästi korjata, joten kinkkisiä tehtäviä on sähköpostilla tulossa. Esittäjillä oli sen verran hyvät kalvot, että tullemme laittamaan ne E-piirin sivuille kaiken kansan katsottavaksi.

 

Siis mikä se paljon puhuttu JoVa sitten on? Lyhyesti sanottuna se antaa klubeille keinot ja rohkeutta piristää ja aktivoida klubin toimintaa, parantaa klubiviihtyvyyttä ja tätä kautta se vaikuttaa mm. jäsenkehitykseen. Se on mm. kaikkea tuota, mitä tuossa alla sanotaan:

 

Muutosvalmennus, mitä se on?

•Johtamiskoulutusta

•Johtajuuskoulutusta

•Klubistrategian luontia

•Tavoitteellisuuden korostamista

•Vuorovaikutustilanteita

•Esiintymisvalmennusta

•Ryhmätöitä

•Yhdessä ideointia

 

Käykääpä piirimme sivuilla tutustumassa tarkemmin aiheeseen. Materiaali pyritään laittamaan sinne viimeistään marraskuun alussa.


Innokkaita opiskelijoita.
Innokkaita opiskelijoita.
Lisää innokkaita opiskelijoita.
Lisää innokkaita opiskelijoita.
Helena Vuorenmaa kertoi klubistrategiasta.
Helena Vuorenmaa kertoi klubistrategiasta.

Esko Hietanen vauhdissa, aiheena klubikokouksen suunnittelu ja toteutus.
Esko Hietanen vauhdissa, aiheena klubikokouksen su...
Ryhmätöitäkin tehtiin.
Ryhmätöitäkin tehtiin.
Lisää ryhmätöitä.
Lisää ryhmätöitä.

Auvo Mäkinen kertoi lopuksi viestinnästä.
Auvo Mäkinen kertoi lopuksi viestinnästä.


Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin