Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


Oliko Mikkeliin mänijöitä?

No olihan niitä perjantaiaamuna 14.2, kun lähdin Annelin kanssa aamuseitsemältä ajelemaan kohti Mikkeliä ja Hotelli Vaakunaa. Auto onneksi odotteli pihassa kaikessa rauhassa kyytiläisiä, kun ei ollut tarvetta junakyytiin turvautua. Mikkelissä oli nimittäin KVN-viikonloppu ja minun piti perjantaina ehtiä kello 13 alkaneeseen Suomen Lions-liiton hallituksen kokoukseen. Tai tarkemmin ottaen Mikkeliin piti ehtiä jo kello kahdeksitoista hallitushenkilöiden lounaalle. Lounaaksi olikin erinomaisen hyvää paistettua lohta. Pinta oli paistettu rapeaksi, eikä suolan ja voinkaan kanssa oltu liiemmin kursailtu.

 

Hallituksen kokous meni varsin rutiininomaisesti, eikä perjantai-iltana pidetty piirikuvernöörien KVN-infokaan mitään järkyttävän suuria yllätyksiä tuonut mukanaan. Sen sijaan perjantai-illan vapaa-ajan ohjelma oli varsin mieleenpainuva. Kävimme nimittäin Mikkelin klubilla nauttimassa Marskin lounaan. Tämähän oli juuri se paikka, jossa Marskin esikuntineen tapasi lounastaa. Piripintaan kaadetut Marskin ryypyt olivat erinomaisen maittavia, mutta Vorschmack sekä Kuha á la Walewska olivat mielestäni yliarvostettuja. Eivät ne toki pahoja olleet, mutta minun makuuni hieman mauttomia.

 

Lauantaina oli sitten aamupäivällä vuorossa KVN-seminaari sekä iltapäivällä Kuvernöörineuvoston kokous. Näistäkään en aio sen kummemmin kirjoittaa, infoa seminaarista löytyy Liiton sivuilta ”Jäsenille”-osiossa kohdissa ”Kokouksia” ja ”Kokouspöytäkirjat”.

 

Illalla oli vuorossa illallinen Mikkelin Vanhan Kasarmialueen Varuskuntakerholla. Tilaisuus oli samalla D-piirin Arne Ritari- ja Melvin Jones -juhla. Täytyy todeta, että meillä E-piirissä näihin juhliin osanotto on huomattavasti runsaampaa kuin monessa muussa piirissä. Illan kulussa ei suurempia moittimisia ollut, maha pullottaen palasimme hotellille. Sen verran väsytti, että emme jaksaneet enää lähteä baaritiskille tai yökerhoon notkumaan, aamulla kun oli kotiinlähtökin tiedossa.

 

1. VDG:t jäivät vielä hotelliin kouluttautumaan, kun lähdimme ajelemaan kohti Lempäälää. Paluumatka meni joutuisasti ilman yhtäkään kahvitaukoa.

 

Tämä olikin tämän kauden viimeistä edellinen KVN, viimeinen pidetään Porissa vuosikokouksen yhteydessä. Todeta täytyy, että vähiin käyvät nämäkin huvit, ennen kuin loppuvat.


Rakastettu kurssinvanhimpamme, loistava Kim... eikun Jari Rytkönen.
Rakastettu kurssinvanhimpamme, loistava Kim... eik...
Perjantai-illan KVN-seminaari.
Perjantai-illan KVN-seminaari.
Pekka Sopanen D-piirin DG toivotti osallistjat tervetulleiksi lauantain KVN-seminaariin.
Pekka Sopanen D-piirin DG toivotti osallistjat ter...

Asko Meriläkin päästettiin ääneen.
Asko Meriläkin päästettiin ääneen.
Harri Ala-Kulja esittelee Suomen Lions-liiton kansainvälistä toimintaa.
Harri Ala-Kulja esittelee Suomen Lions-liiton kans...
Mielenkiintoinen tilasto.
Mielenkiintoinen tilasto.

DG GD eli DG Gurli Dumell O-piiristä.
DG GD eli DG Gurli Dumell O-piiristä.
Juhlayleisöä Mikkelin Varuskuntakerholla.
Juhlayleisöä Mikkelin Varuskuntakerholla.
Piirikuvernöörien pöytä.
Piirikuvernöörien pöytä.

DG-pariskunta E-piiristä.
DG-pariskunta E-piiristä.
Varuskuntakerholla näimme fysiikan lakeja rikkovia voimisteluesityksiä.
Varuskuntakerholla näimme fysiikan lakeja rikkovia...
Anneli joi konjakkia kaksin käsin.
Anneli joi konjakkia kaksin käsin.



Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin