Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-E

LIONS E-PIIRI

Leijonat ja klubit - Me palvelemme

Viestintäpäällikkö,
webmaster


LC Ylöjärvi/Teivon kuukausikokouksessa

Keskiviikkona 15.1 pääsin vihdoin paikkaamaan joulukuista mokailuani (katso blogin kohta ”DG tonttuili oikein kunnolla”) ja pääsin ilman suurempia kommervenkkeja osallistumaan LC Ylöjävi/Teivon tammikuun kuukausikokoukseen. Tulipahan tuossa joulukuisessa sähläyksessä todistettua, että piirikuvernöörin hommassa numeroiden tuntemus on eduksi.

 

Klubi kokoontui Ylöjärven keskustassa Ravintola Keitaassa, jonka kabinetti tarjosikin oikein näpsäkän kokoontumispaikan. Itse klubikokous vedettiin ripeästi läpi; pääpaino tässä kokouksessa oli laitettu klubiesitelmiin. Aluksi klubin presidentti esitteli veitsien teroittamiseen tarkoitettua ihmevimpainta, jolla teroitettiinkin repullinen rupisia veitsiä. Vimpaimessa oli timanttiterät, jotka vuolivat veitsistä silmin havaittavia määriä materiaalia irti. Ja kas kummaa, homma todella pelitti, huonossakin kunnossa ollut puukko tuli partaveitsenteräväksi, jolla kelpasi vaikka partaa höylätä tai paperia halkoa ilman takkuilua. Näitä vimpaimia saa jostain netistä tilattua, Teivon pressa tietää tarkemmin.

 

Presidentti oli käynyt kalassa Norjassa ja saimme ihastella sieltä otettuja kuvia ja videoita. Erityisen vaikuttava oli esitys noin 60 kg painavan ja miehen mittaisen pallaksen väsytys; ei käynyt ihan helpolla. Tuli siinä ihan poikavuodet mieleen, itse kun kävin paikallisesta Myllylammesta onkimassa parisataagrammaisia särkiä ja muitakin vastaavia arvokaloja.

 

Piristävän poikkeava kokous ja kun vielä ruokakin oli hyvää, niin eipä ollut tässäkään vierailussa valittamisen aihetta. Myös henki klubissa tuntui olevan käsinkosketeltavan hyvä.




Kommentoi tätä kirjoitusta



Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin